CostinALN Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Felicitari baieti ! Puteti sa dati anumite date? (ex: viteza de croaziera, cat v-au consumat mobrele, cat timp a durat excursia) Chiar ma intereseaza si pe mine traseul, numai ca eu trebuie sa parcurg si Giurgiu - Bucuresti si sa traversez Bucurestiul. Astept detaliile, daca se poate si cateva fotografii Cheers Pai viteza de croaziera a fost 90-100-110 pana la Valenii de Munte...dupa fiecare cum a putut...in general forja De consumat mi-a consumat un rezervor jumatate, am plecat de la 10 din otopeni si ne-am intors seara la 6. Fotografii sa puna restu ca eu nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 vreau si eu sa vad poze, nu are nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 POZE : andreea a facut cele mai multe poze , dar ea nici macar de pe aparat nu le`a scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 frumoasa plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 POZE AGAIN: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Aaahhh postul asta ma motiveaza enorm chiar daca cei din Giurgiu nu se incumeta la drumuri asa lungi, sunt in stare sa ma duc si singur cand mai planuiti ceva, sa scrieti dinainte pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 pai faci cam 30-40 minute din giurgiu pana in bucuresti adauga`ma pe mine pe mess , cand e sa iesim , se dau mass`uri cu locatia si destinatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 (editat) foarte frumos ce ati facut ! va felicit ! poate in viitorul apropiat voi iesi si eu la plimbari cu voi, mai am putin si imi iau si eu o mobra de 125 ! :moto: Editat Aprilie 26, 2008 de zapacitul_anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 te asteptam si pe tine cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) e... ca sa zic asa.... m-am reuitat la pozele voaste de..... stai ca nu am degete destule poate sa dea si cu virgula ? !! mor de nerabdare... nu mai vine o data toamna si hai cu BCR-ul Editat Aprilie 27, 2008 de zapacitul_anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate