emygeta Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 am un motoscuter Derbi Predator 50 si care ma lasa in vara trecuta si de atunci nu am mai pus mana pe el acum am ceva buget si am zis sa i dau de cap si mam apucat sa ii schimb ce avea nevoie si sa ii fac o curatare de motor,carburator si etc...bun am inlocuit segmentii ca unu nu mai era am mare majoritae e bine dar ce nu imi iese este cum sa reglez plutitoru in carburator ca imi da benzina cu pumnu nu mai am manualu si am zis ca poate ma ajuta cineva cu reglatu ca nici prea mare maestru nu sant in mecanica carburatoru e un WEBER astept vreo indicatie,explicatie,indrumare PLS Help!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 am un motoscuter Derbi Predator 50 si care ma lasa in vara trecuta si de atunci nu am mai pus mana pe el acum am ceva buget si am zis sa i dau de cap si mam apucat sa ii schimb ce avea nevoie si sa ii fac o curatare de motor,carburator si etc...bun am inlocuit segmentii ca unu nu mai era am mare majoritae e bine dar ce nu imi iese este cum sa reglez plutitoru in carburator ca imi da benzina cu pumnu nu mai am manualu si am zis ca poate ma ajuta cineva cu reglatu ca nici prea mare maestru nu sant in mecanica carburatoru e un WEBER astept vreo indicatie,explicatie,indrumare PLS Help!!!! Bai fratilor ce aveti de faceti topicuri pentru orice? Era greu sa deschizi un pic ochii si sa citesti in Topic Dedicat Incepatorilor Si Nu Numai! ca problemele la scuter se rezolva la sectiunea Service Scutere ? Nu vreau sa fiu rau, dar e deja plin de topicuri cu probleme la scutere, tocmai de-aia a fost creat topicul Service Scutere, sa-ti lamuresti problema acolo! Rog ceilalti useri sa nu raspunda aici! Sa incercam totusi sa nu incarcam aiurea forumul! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 emygeta dute bea un pahar cu apa...si revino pe forum la sectiunea Service Scutere si vezi caci cam cu 3, 4 pagini in urma s-a discutat despre problema ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emygeta Postat Aprilie 10, 2008 Autor Share Postat Aprilie 10, 2008 merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 de ce nu se face o sectiune separata pt. service?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 de ce nu se face o sectiune separata pt. service?! Esti Constient ce ai spus ? Incearca sa te uiti mai bine,ai sa vezi ca exista sectiunea "Service" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Esti Constient ce ai spus ? Incearca sa te uiti mai bine,ai sa vezi ca exista sectiunea "Service" pt scutere vad doar un topic/subiect de ~148 de pagini si nu o sectiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emygeta Postat Aprilie 12, 2008 Autor Share Postat Aprilie 12, 2008 da gata am inteles o sa postez acolo !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 pt scutere vad doar un topic/subiect de ~148 de pagini si nu o sectiune Exista sectiunea service, pentru motoare. Pentru scutere este in sectiunea Scooter Mania. Din cate am verificat ultima oara, forumul se numeste Comunitatea Motociclistilor din Romania. Deci nu Scuteristilor. Cateodata mai bine te-ai abtine... Eu declar topic inchis! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 hai fratilor...lasati-o cu vrajeala. Acu serios, si eu am intrebat o data de carburator, am cam aceeasi problema imi da benzina prea multa si da prin 'prea plin'. Daca va uitati am postat de 2X la service scutere....raspuns? Chiu-chu. Poate asa vede cineva si ne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate