kaferfan Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 salutare as dori sa stiu cum pot incarca o baterie de 6V ptr scuter, adica in sensul in care daca e bine sa o incarc cu un redresor de 12V sau alte modalitati de incarcare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 salutare as dori sa stiu cum pot incarca o baterie de 6V ptr scuter, adica in sensul in care daca e bine sa o incarc cu un redresor de 12V sau alte modalitati de incarcare! incearca sa o incarci bateria cu redresor de 6V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anybody Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 vezi ca gasesti pe www.louis.de redresoare reglabile....vorbeste cu Romi3 ca el aduce de pe louis...si iti explica tot ce te intereseaza Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 incearca sa o incarci bateria cu redresor de 6V am sie eu redresor de ala... da pot incarca si 12V si mai mare.... dar si de 6V... deci cu un redresor cum am eu poti sa iti incarci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 salutare as dori sa stiu cum pot incarca o baterie de 6V ptr scuter, adica in sensul in care daca e bine sa o incarc cu un redresor de 12V sau alte modalitati de incarcare! Incarc-o cu ala de 12, nu este nicio problema, eu asa o incarc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiiul Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Salut, Daca gasesti cu ce s-o incarci fb. Dar sa ti cont de ceva imp.Daca vrei sa te tina bateria cat de cat vezi ce capacitate ai la baterie (Amperi).Incarcarea trebuie sa se faca cu maxim 10%/h din capacitatea bateriei altfel risti s-o distrugi. Eu era sa fac asta si de aia spun. Ai grija cu ce cumperi si cum intreti baterie. Bafta tuturos si asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate