Sari la conținut

anybody

EX+
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

anybody's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutare baieti! Am o mica problema cu un scuter, yamaha majesty de 250...nu am putut sa-l pornesc dupa 3luni de stat pe loc! Am benzina, bateria incarcata, invarte, buje curatata si reglata, buja da scantei, compresie buna, da benzina, adica uda bujia si nu vrea sa o ia. Ce sa fie? Poate fi benzina prea veche?Merita sa cumpar un litru de benzina si sa pun peste? Sa schimb bujia? sa iau una noua? Sau sa pun niste ulei in capatul pistonului? Astept un raspuns!
  2. tot pe aici parca am citit ca atunci cand vrei sa completezi cu ulei este bine sa folosesti acelas tip sau altceva dar sa nu faca spuma... din cate stiu eu deobicei la f 650 gs ...se recomanda ulei mineral...nu sintetic...cel mult semisintetic intra aici si poti afla mai multe de la posesorii de f 650 gs .../index.php?showtopic=20791 Bafta!
  3. anybody

    Ture De Week-end

    daca zici de Slanic Moldova....sunt cam 100km...eu am fost asta vara...si am ales varianta Bacau-Moinesti-Comanesti-Darmanesti-Targu Ocna-Slanic Moldova...drumul...f. bun...nici o groapa...proaspat asfaltat...si daca o luati pe varianta asta va puteti opri si la casa lui George Enescu parca... singurul dezavantaj...multe localitati si trebuie sa mergi "cuminte" Bafta!
  4. si ce daca scoate fum? porneste bine? trage? ce culoare are fumul? mananca ulei?...daca este in 4t?
  5. maxiscuterele nu sunt pentru drumurile noastre
  6. salut! pentru inaltimea ta cred ca ti s-ar potrivi Honda Varadero 125 xl si s-ar incadra si in bugetul tau, motor in 4T, 2 cilindri, fiabil...dar nu prea se gasesc in tara la vanzare...mai multe sunt in germania pe www.mobile.de ...dar daca ti s-a pus de Aprilia Rs 125...ai de unde alege din tara...si te poti incadra si in bani...numai ca este 2T(motor in 2 timp) si sunt sanse mai mari sa iei o teapa decat de la un motor 4t(honda cbr 125)...acum depinde si de cine a avut-o inaintea ta... bafta!
  7. da mai multe detalii despre tine...inaltime, greutate ce astepti de la un motor?...plimbari mai lungi...off road...etc
  8. salut! despre faptul ca TA este in spite?...sau si GS-ul tau ii spite? vreau sa stiu daca este vreo diferenta intre o roata in spite si una turnata...atat pe off cat si pe on
  9. sal cum s-a descurcat Strom-ul de 650 intre cele de o 1000?
  10. salut! incearca aici..../index.php?showtopic=209223&st=0&start=0 numai bine!
  11. uita-te pe aici...poate gasesti informatii... www.q8oils.it www.q8oils.de bafta!
  12. Salut! Pana la urma am patit-o si eu... Pe scurt...accidentul a avut loc in localitatea Adjud, judet Vrancea intr-o intersectie nesemaforizata...eu pe banda 1 cu 40 la ora, pe banda 2 alta masina...si din sens opus o dacie 1310 care vrea sa vireze la stanga. Masina de la banda 2 de pe acelas sens cu mine opreste pt a da prioritate daciei....cu toate ca dacia 1310 nu avea prioritata ca venea din sens opus si vira la stanga....eu nu observ si...a intrat in mine in partea stanga spate...scuterul cade...eu la fel pe spate....ma ridic...sunt ok si merg la politie impreuna cu soferul daciei...in fine....cel cu dacia primeste amenda 150 lei, suspenda permisul 2 luni.... Daca ar fi ceva de invatat din asta, pot sa zic ca trebuie sa fim mult mai prudent cand ne aproprem de o intersesctie semaforizata sau nu....in care avem prioritate...ca sunt unii care vor sa dea prioritate altora...doar asa sa zica ca fac un bine si nu se gandesc la ceilalti participanti la trafic din lateral sau spate... Cam asta este...si am cateva nelamuriri: 1. Am primit o copie a procesuliui verbal, o copie a asigurarii de la cel cu dacia si o autorizatie de reparatii...si mi s-a spus ca trebuie sa merg la BCR asigurari...intrebare:ce tre sa fac acolo, care sunt pasii?Daca pot sa recuperz banii sau se repara? Scuterul nu are nimic spart...este doar zgariat pe ambele parti si oglinda dreapta...astea fiind trecute si in autorizatia de reparatii... 2. Pe autorizatie este trecuta si casca de protectie ca fiind crapata chiar daca ea este doar zgariata...ca am inteles atunci cand lovesti casca de asfalt intr-un accident este bine sa o arunci si sa cumperi alta...pot sa recuperez banii pe casca? Numai bine!
  13. Salut! Stie cineva daca asigurarea obligatorie se pot face si pe perioade de o luna sau trei luni?
×
×
  • Creează nouă...