kta_bmxpunk Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) salut...vreau sa cumpar un magnetou de voshod fie nou fie la mana doua,dar... tunaru mia spus sa il sun in 2 saptamani si gashpar ca nu se mai gasesc de voshod si are decat de minsck.deci spuneti-mi si mie daca mai exista magneto-uri noi de voshod....si daca da cine are sau daca se potriveste cel de minsck....astept raspunsuri bafta... Editat Aprilie 11, 2008 de kta_bmxpunk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Magnetoul de Minsk se potriveste pe Voshod. Primele Voshod aveau magnetou ca Minsk-urile. Eu la Voshod am avut magnetou de Minsk,care are 65W... Magnetoul de Voshod are 90w......deci intreaba-l si pe dany old moto daca are . Id-ul lui : danytunky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) Magnetoul de Minsk se potriveste pe Voshod. Primele Voshod aveau magnetou ca Minsk-urile. Eu la Voshod am avut magnetou de Minsk,care are 65W... Magnetoul de Voshod are 90w......deci intreaba-l si pe dany old moto daca are . Id-ul lui : danytunky ok ...am bagat id-u lui si o sa vorbesc cu el , daca nu are , cred voi cumpara unul de minsck...merci de ajutor bafta... Editat Aprilie 11, 2008 de kta_bmxpunk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
primejdia Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 sal;am o aprindere de minsk cu cutiuta de sub sea noua ne pusa de vanzare 170 ron.tel 0766701098.virgil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 sal;am o aprindere de minsk cu cutiuta de sub sea noua ne pusa de vanzare 170 ron.tel 0766701098.virgil. merci oricum...dar am vorbit cu danny si a spus ca se duce la rusi si imi aduce si mie una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate