motanul motorist Postat August 17, 2018 Share Postat August 17, 2018 Salutare. In urma unei cazaturi mi-am fracturat clavicula dreapta. Ajuns la spital parerile doctorilor a fost contradicorii ( unul m-ar fi operat iar celalat nu). Am plecat din spital cu un bandaj. Are cineva de vanzare un ham ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 18, 2018 Share Postat August 18, 2018 Salutare. In urma unei cazaturi mi-am fracturat clavicula dreapta. Ajuns la spital parerile doctorilor a fost contradicorii ( unul m-ar fi operat iar celalat nu). Am plecat din spital cu un bandaj. Are cineva de vanzare un ham ? pune-te si tu un pic pe citit pe net si compara cu diagnosticul tau; din cate am studiat eu, in functie de locul fracturii (treime distala, medie, proximala), se opereaza sau nu (are legatura in principiu cu modul in care trag muschii de fragmentele rupte) eventual cauta un al treilea doctor, poate la privat (la stat e mai greu cu timpul disponibil pt stat la discutii), si vorbeste cu el mai pe indelete despre fractura ta. din nefericire, din cauza lipsei unor ghiduri nationale sau a necunoasterii lor, in Ro ajungi deseori sa faci 2 din 3 cand ceri o opinie medicala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 18, 2018 Share Postat August 18, 2018 Bagdasar, este plin cu afise comice si reale de genul : Cine a aflat diagnosticul pe Google, este invitata sa afle o a doua opinie folosind Yahoo. si pe mine ma incanta de nu mai pot cand vine pacientul ca il doare in punctul X si a citit pe google si e convins ca are cancer aici discutam insa de doi medici cu doua opinii destul de diferite, ceea ce nu ar trebui in mod normal sa se intample, deci orice informatie suplimentara e binevenita » Post actualizat in 18 Aug 2018 07:30 P.S. nu mai rade la propriile glume; daca sunt suficient de amuzante se prinde cititorul si singur; daca nu, e doar usor penibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 18, 2018 Share Postat August 18, 2018 dupa cum spuneam, ai simtit nevoia sa explici ca te crezi amuzant; si vad ca o simti in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate