Jump to content

XaeL

Super Membru
 • Content Count

  4,021
 • Joined

 • Last visited

About XaeL

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  pacate
 • Motocicleta
  Honda NC700SA
 • Club
  treehuggers RC

Recent Profile Visitors

1,416 profile views
 1. Tu cand dai de un TIR oprit astepti sa plece sau depasesti?
 2. @The_Sin_Eater Pentru humerus, riscul de refracturare revine la normal la un an de la scoaterea tijei si suruburilor. Ca regula generala, gaurile se umplu in 3-6 luni dar cu material osos amorf. Dup-aia exista o structura microscopica care trebuie sa se alinieze cu liniile de tensiune sau ceva de genul.
 3. Fun fact, partial ontopic: am inceput sa urasc cu pasiune crescanda masinile electrice. Nu pentru ca fura curent :))) Dar au demaraj peste skillul soferilor de la volanul lor, si cand ies de pe stradute ajung in mijlocul intersectiei instantaneu, pana se se mai asigure boul care le conduce. Deja am evitat doi saptamana asta
 4. Ca baiatul e rigid in gândire sau troleaza. E absurd sa vii cu replici de genul celei citate de mine mai sus. Una e competitie, una e sesiune foto, una e petrecere in pijamale pe circuit etc.
 5. Dar cand se lucreaza la asfalt sau la marcaje? Atunci e voie?
 6. Ce e la minutul ala? Adica.. ce anume e, relevant la situatia de fata?
 7. ia tu unul la 200-250 la ora si imi povestesti cum a fost
 8. Alta idee in afara de a pune obstacole potential letale pe pista, mai ai?
 9. Si eu care credeam ca de fapt vina o stabileste organul abilitat, care ....nu este organizatorul
 10. Are si numar gata murdar daca vrei sa fugi de politie
 11. Stai asa, șefu, am si eu o curiozitate. Omul injura si jigneste tot ce prinde de cateva luni incoace. Ce a facut aici in mod special de si-a luat, in final, aceasta blanda atenționare?
 12. Cumpar pantaloni piele (pt sportiva) marimea 58 (de preferat alpinestars) nu ma intereseaza starea daca se pot purta. Contact aici sau pe pm.
 13. @WotRU2Me Legat de expertiza tehnica sau de alt fel, in cazul unui dosar penal toate expertizele le cere si le face statul, pe banii lui. Ai dreptul sa aduci un expert pe banii tai, fie ca sa participe la expertiza initiala, fie ca sa reexpertizeze ulterior. Poate e vreo exceptie la accidentele rutiere dar ma cam indoiesc.
 14. Intr-o tara civilizată, medicul iti explica alternative de tratament. Cu avantaje si dezavantaje. Iar motivul pot fi oricat de stupid. Am luat parte la o discuție intre medic si pacient cu SIDA, Spania, 2004. Pacientul nu voia sa ia 9 pastile pe zi. Ca sunt multe. Si medicul ala si-a stors creierii sa scoata o schema cu o pastilă mai puțin. Pacientul a acceptat cu greu sa ia doar 8. Ba, SIDA! nu mi-a venit sa cred...
×
×
 • Create New...