Jump to content

XaeL

Super Membru
 • Content Count

  3,848
 • Joined

 • Last visited

About XaeL

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  pacate
 • Motocicleta
  Honda NC700SA
 • Club
  treehuggers RC

Recent Profile Visitors

1,313 profile views
 1. Si chiar daca.... teoretic poti declara pe propria raspundere ca ai cumparat alt bord cu mai putini km. Asta ca tot zicea goe de probleme tampite si solutii tampite. Caz concret: motocicleta mea avea 2000km la cumparare. Am cerut 100% sigur hartie de la ANAF ca am sau nu de platit TVA. Nu am disecat problema atat de mult la momentul ala, adica nu stiam ce inseamna pt ei "nou" (>6000km si >6luni). Pe scurt, pe hartie scria ca nu am de platit TVA. Cumpararea a fost prin act direct intre neamt (persoana fizica) si mine.
 2. A existat taxa de Mamaia, pusa de Mazare. Si a zis instanta ca e ilegala (daca imi amintesc eu bine). Deci sa ne calmam, zic
 3. Te intreb si pe tine: s-a judecat procesul si i-a gasit judecatorul nevinovati? Pusca mea, asta e justitia. Esti nevinovat pana la proba contrarie, iar "proba contrarie" inseamna verdictul judecatorului. Exista cod penal, cod de procedura penala, nu poti sa il tii pe Gigel in arest cat ai tu chef daca legile astea doua nu prevad asa ceva.
 4. Drumul spre Giurgiu? De principiu, aia care au taiat gardul ar trebui sa faca puscarie. Dar pentru ca suntem in RRRrrrromania, ii doare pe toti la pwla... Mai ales pe cei care nu repara gardurile (CNAIR?). Mie mi-au trecut un cuplu de tarani prin fata, tot printr-o gaura din asta din gard, cu vacile. Eu fiind cu masina de culoare alba, ziua, nu poti spune ca nu m-au vazut. Doar i-a durut in spate.
 5. Dupa cum arata, e un sistem de imobilizare pentru cand sta pe loc, si atat. Cum vrei sa il foloseasca in mers? Coboara sa traga levierul? @Blue. la ITP nu mai merge cu spaga? in talon scrie ca are frane? Din ce vad, de exemplu aici ( https://www.trailermax.ro/remorca/241/ALFA/TRANSPORT-ATV/ ) sau aici ( https://www.carligederemorcare.ro/ro/566-remorci-auto-fara-sistem-de-franare-750-kg ) unele remorci nu au sistem de franare si gata. Dar mai departe nu ma pricep, poate la 990kg e obligatoriu sa aiba....
 6. ...fara virgula inainte de "dar". Asa credeam si eu dar postarea a doua de pe topic l-a deturnat un pic. Plus ca la gramatica ma descurc mai bine decat la motociclit. Tu sper ca invers!
 7. @SuzukiRf600R Este exclamatie, e obligatoriu semnul exclamarii. Ori spargi fraza in doua si il pui imediat dupa "iarta-ma" ori il pui la finalul intregii fraze.
 8. Si cu semnul exclamarii la final. Nici eu nu m-am putut abtine...
 9. @chucki Din ce se discuta pe un alt topic ( https://motociclism.ro/topic/757905-dauna-totala/?do=findComment&comment=4549952 ), asiguratorul vinovatei ar trebui sa se ocupe de epava. Asta doar daca nu vrei tu neaparat sa o dezmembrezi.
 10. Iti dai seama ca nu poti intra cu moto in piata pe 10. Si ca nici nu e indicat sa mergi cu echipamentul moto pe tine, ca sa nu ajungi sa dai explicatii la sectie... Acuma, daca de fapt ziceai sa lasi moto acasa si sa iei un uber / taxi / un-doiul (si nu am inteles eu) ne vedem in piata.
 11. Pai, e ilegal. Doar organele abilitate pot cere (copie de) buletin de la un cetatean. Tu "stii cui dai motocicleta" cand faci un act legal de vanzare-cumparare, care contine datele din buletin ale cumparatorului
 12. 1) Care e logica copiei de buletin? 2) anuntul este incomplet, nu ai scris in ce localitate poate fi vazuta motocicleta
×
×
 • Create New...