Jump to content

XaeL

Super Membru
 • Posts

  4,397
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  pacate
 • Motocicleta
  Honda NC700SA
 • Club
  treehuggers RC

Recent Profile Visitors

2,579 profile views

XaeL's Achievements

 1. Faptul ca pe persoana juridica clasa B/M este separata pe fiecare pereche CUI/VIN, in timp ce pe persoana fizica e una singura pe CNP. La persoana fizica se face automat totul. La PJ e procedura asta in care isi prinde urechile brokerul meu. Intre timp am descoperit ca nu expirase RCA la masina vanduta. Dar expira maine, deci luni poate totusi reușește si brokerul transferul. Daca nu si nu, apelez la al lui @anpetre
 2. A reusit cineva sa transfere clasa bonus de pe auto/moto vanduta pe una nou cumparata, pe firma? Brokerul meu nu reuseste dar uneori pare mai .... prostuț. Legea e asta, o găsesc peste tot, doar ca am nevoie de cineva care o poate si aplica.
 3. Hai ca in final au răspuns la DRPCIV. Tot 2-3 ore si la preferentiale daca am programare online si este pana in ora 15.00.
 4. La DRPCIV la inmatriculari trebuie duse si numerele vechi si talonul. Mi le opresc acolo? Cum circul pana primesc talonul si numerele noi?
 5. Doar în afara localității, si minus 20 la ora.
 6. Eu am o senzatie bizara si cand trec cu masina prin el. E o combinatie intre faptul ca are mai multe curbe si faptul ca are o lumina ciudata care jeneaza cumva, nu pot descrie clar senzatia. Doar pot spune ca nu imi place in mod deosebit sa trec pe acolo si merg incet si atent. pentru ca nimeni nu a mers vreodata pe vreo motocicleta pentru care nu avea categoria; sau fara permis in general
 7. Masina e lovita in ambele colturi din față. Am cautat un pic cu google, sunt si alte poze pe alte site-uri
 8. Am o curiozitate personala: oare cum se produce un frontal intre o masina si doua moto simultan? Daca cineva are mai multe detalii despre accidentul asta, chiar ma roade sa stiu ce s-a intamplat. Tipul care a postat pe fb o baga pe aia cu "noi nu stim ce s-a intamplat desi eram acolo, asteptam sa ne spună Politia". Ceea ce imi adâncește curiozitatea. https://www.facebook.com/groups/Ride.Ride/permalink/912092162845429/?sfnsn=mo&ref=share
 9. Doar am întrebat din pura curiozitate cum devamezi (si ce naiba inseamna sa devamezi?) in UE o masina care e înmatriculata in afara UE la acest moment.
 10. Probabil de asta exista in continuare butoane fizice pentru climatizare. La RAV 4, cel putin.
 11. @_Raul_ din căutările mele, are o cifra in plus fata de numerele de Viena. Oricum moldoveanul a raspuns la mesaj, si zice ca e înmatriculata pe rep Moldova. Nu stiu daca am mai apucat sa scriu chestia asta. In schimb nu a mai răspuns cand l-am întrebat daca stie cumva care sunt taxele.
×
×
 • Create New...