Jump to content

XaeL

Super Membru
 • Content Count

  3,735
 • Joined

 • Last visited

About XaeL

 • Rank
  pârş pe doo' roți

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  pacate
 • Motocicleta
  Honda NC700SA
 • Club
  treehuggers RC

Recent Profile Visitors

1,232 profile views
 1. @l.u.v conform legii ar trebui sa se astepte chiar la o pedeapsa cu suspendare pt vatamare din culpa (a pasagerului). Mai ales ca au plecat de acolo cu salvarea. Adica na, maini rupte, picioare lovite...
 2. Dar du-te, prietene, si denunta-i pe toti. Chiar e nevoie de din astia, ca altfel nu se curata sistemul.
 3. Cica nu la asta. In fine, conteaza mai putin. Nu am zis nimic din ce am zis cu vreo conotatie. Pur si simplu enuntam niste stari de fapt.
 4. Te-a lezat raspunsul? Nu a fost intentia mea. Oricum, tot nu cred ca era cazul sa fii magar. Dar pe net lumea devine speciala....
 5. Legal trebuie dusa bunica + cardul ei de sănătate. Mai la mica intelegere, doar cardul. @GoodKat cardul e sistem anti-frauda, atata tot. nu a fost gândit pentru a stoca informatii medicale, cum ar fi fost normal si rezonabil. Iar biletele exista pentru ca nu exista net si curent peste tot in tara. Si prostia se plateste. Din pacate. Poti afl cu google sau sunand un prieten.
 6. Are aceeasi raspundere penala ca un adult. https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-113 Iar legea care spune cine plateste este legea sanatatii, care face trimitere la notiunea penala de vatamare. Oricum, momentan e in spital, pe banii statului pana la proba contrarie.
 7. Senzația mea este ca unii doritori de plimbare se strang si pe seama curiozității
 8. Pai... e auto-vatamare. Are mari sanse sa fie totul pe banii lui.
 9. Pe al meu l-a transportat Poliția pana la ei in curte. Sa fim, deci, optimiști!
 10. Cu berea tocmai am comis-o si eu, deci nu acum. Maine dupa 15.00 pot ajuta cu mutatul ei pe trotuar in orice pozitie cred @dj_qveta ca e mai bine. Ma gandesc ca nu ii e usor sa tarasca singur 200kg. Husa am eu, sa punem pe ea. Vorbim pe PM / telefon.
 11. Platesc eu platforma (era 100 lei oriunde in Bucuresti, parca). Dar avrm nevoie de voluntari, sa ridicam epava pe platforma si sa o dam jos la destinatie. Si avem nevoie de inca o informatie: unde o ducem? Stie cineva ceva despre proprietar? @ChrisRR ? Cum e omul si la ce spital?
 12. Nu par nici fun nici sigure. La înălțimea aia, o sa te calce con brio orice prost cu suv. Asta doar daca nu mergi exclusiv in grup. Dar si atunci, poate sochezi un retard si uita pur si simplu sa franeze. In alta ordine de idei, astia semnalizau cu mana ca la bicicletă. Au semnale dar sunt foarte mici, nu le vezi nici batut.
×
×
 • Create New...