Jump to content

XaeL

Super Membru
 • Content Count

  4,301
 • Joined

 • Last visited

About XaeL

 • Rank
  pârş pe doo' roți

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  pacate
 • Motocicleta
  Honda NC700SA
 • Club
  treehuggers RC

Recent Profile Visitors

2,168 profile views
 1. Daca o ai pe telefon iti apartine. Sau ti-a aratat-o fix posesorul camerei cu care a fost facuta filmarea, direct de pe cameră? Ca altfel, nici aluia care ti-a aratat-o nu ii aparținea... P.S. nu vreau sa vad filmarea. Doar discut despre dubla măsură folosită de tine.
 2. @Dan Ny esti sigur ca nu e trolling? Mi se pare ca vorbeste despre posibila operatie cu atata relaxare de parca ar fi vorba despre degetul mic de la picior.
 3. Nici nu stiu care parte a postarii tale e mai deplasata dar sunt deja obisnuit cu grija speciala pe care mi-o porti si care in general te face sa depasesti bunul simt (sau iti activează un simt al umorului foarte greu de inteles de catre mine, plm). Sa stii ca frunzele fac fotosintezaa doar la lumina iar in plaman e intuneric. Asta ca sa iti explic ca nu esti doar deplasat ci mai esti si prostut.
 4. Ora de aur nu e fix 60 minute si se aplica mai mult la infarct, accident vascular cerebral si altele de genul. Dar in principiu si la traumatisme, in functie de ce s-a rupt / perforat/ sângerează, exista un interval dincolo de care mori daca nu se face ceva. Doar ca nu e standard. Un hematom intracranian de exemplu poate evolua nasol si in cateva ore si in cateva zile. La accidentul meu cu copacul, la care tot face referire @john17, coastele rupte au ciupit un pic pleura (invelisul plămânului) si a fost nevoie de un dren ca sa scoata aerul care se acumula între plaman si coaste si
 5. Mergi intai la RAR ca sa iti faci CIV, apoi asigurare in vederea înmatricularii/înregistrarii, apoi la primărie. Asta e ordinea. Tradu toate actele pe care le ai, par sa fie complete. Vezi ca la primarie trebuie sa faci doua lucruri: si declararea pt impozite, si inregistrarea (echivalentul înmatriculării la scuterele de 50cmc)
 6. Tot un meseriaș ca el este suficient. Iar faptul ca te uiti tu pe înregistrare si esti sigur ca nu venea nimic din fata nu inseamna mare lucru pentru momentul de atunci. Eu nu cred ca șoferul apucase sa se asigure corespunzator cand inca avea vizibilitate, avand in vedere ca era concentrat la camion. Nu zic ca e exclus dar e puțin probabil.
 7. Discuția e veche, au fost si decese pe la rubrica "accidente" dupa aceeasi schema. Eu nu stiu sa se fi ajuns la o concluzie clara, decat ca cine a inceput primul manevra ar avea dreptate, celalalt nu, si asta daca poti dovedi ceva in sensul asta. Altfel, depinde de imaginația polițistului. In caz de accident era vina camionului, care trebuia sa astepte sa fie depășit, mai ales ca a avut timp sa il vada pe asta ca vine. Dar si soferul e dement, in primul rand la cum merge pe contrasens, in al doilea rand la cum a intrat din nou in stradă. Sau nu a remarcat nimeni ca a intrat la loc in cont
 8. Exista in continuare prevederea care spune ca trebuie sa adaptezi viteza la conditiile de drum. Nu exista o pedeapsa prevazuta pentru neadaptare dar, daca organul sau judecătorul consideră ca nu ai adaptat, devii vinovat.
 9. S-a amanat deja de anul trecut. Biletul meu e reportat de atunci. Biletul asta e cumparat recent. Vedem, ce pot sa zic...
 10. Am un prieten care trebuia sa vina cu mine la Slipknot si din cauza unei schimbari de plan nu mai poate veni. Deci are de vanzare un bilet la categoria Psycho (in fata scenei), cumparat prin iabilet.ro. Pretul este 409 lei, fix cat este si pe site la iabilet (399 lei biletul, 10 lei taxa de emitere bilet).
 11. Camere. In unele tari, unde taxele de inmatriculare sunt cat pretul motocicletei (de ex Danemarca), sunt foarte bine pusi la punct pe partea asta. Esti liber sa testezi tu cat de seriosi sunt in Italia In alta ordine de idei, eu stiam ca legea te obliga sa inmatriculezi in alta tara doar daca ai rezidenta acolo si conduci acolo mai mult de cele 30 sau 60 zile specificate de legea lor. Altfel esti doar turist, nu ai nicio obligatie.
 12. Nu. Dar e la a 5-a sotie si nu stim cum se organizează pentru el partea asta cu reuniunea de dupa.
 13. Se stie, de altfel, ca in fata Palatului Parlamentului este un teren de teste pentru motociclete personale. Doar prostovanii de pe forum se duc ca fraierii pe la Ikea prin spate sa testeze. Unde mai pui ca acolo la Ikea nici nu le creste numarul de koaie in urma testelor si nici nu cresc șansele de a gasi pixda.
 14. Legea nu zice sa opreasca. Zice sa sune la 112.
×
×
 • Create New...