Jump to content

XaeL

Super Membru
 • Content Count

  4,122
 • Joined

 • Last visited

About XaeL

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  pacate
 • Motocicleta
  Honda NC700SA
 • Club
  treehuggers RC

Recent Profile Visitors

1,676 profile views
 1. @john17 eu sunt la mine la bloc. Care e diferit de al acelui om. Om care pare ca isi incarca masina la priza proprie, din ce vad. Nu mai poti vedea o masina electrica fara sa te gandesti la mine? Nasol, am auzit ca vor fi din ce in ce mai multe..
 2. Daca vreau sa incarc ceva la priza, am in casa. Eventual ies pe balcon. In fata garajului subteran incarc de la masina.
 3. Deci amândoi blocati cate ceva: unul un garaj, altul o masina plus garajul respectiv. Ambele masini care blochează sunt pe aceeasi proprietate privata. De ce te-ai gandit ca doar una va fi ridicata?
 4. Bariera cu telecomanda pe drumul de servitute, cat mai aproape de bulevard, cat mai vizibila
 5. @JAGI ma depășește logica ta, mai ales ca ti-ai luat-o o data. Dar probabil ca ai nevoie de mai multe repetari pana sa se instaleze reflexul conditionat, cine stie.
 6. @JAGI deci tu esti unul dintre nesimtitii care si-a lut cu japca un loc de parcare public si mai e si tare in gura. Plm, sper sa dai peste unul care se intoarce intr-o noapte si iti arata cum e sa ai unt pe parbriz, sau ulei prajit in grila de aer pt habitaclu. Stii cum e, masina ta e tot timpul acolo...
 7. Buna asta. Dar zi-mi un pic ce incarcator foloseam eu de a trebuit sa ies in fata parcarii subterane. Si cam ce prize crezi ca ar fi la mine la bloc pe exterior, intre bariera si intrarea in parcare.
 8. Sunt perfect constient. Era sa ma bat cu mai multi nesimtiti care parcheaza la mine pe strada in fata barierei de intrare in parcarea subteran. Nu blocheaza decat 80 de locuri de parcare dintr-un foc dar bineinteles ca ii doare la pwla. Raspunsul cel mai frecvent asta este: stau / am stat 5 minute, boss! Cel mai tare a fost un dubist care a parcat intre bariera si poarta parcarii (e un gang de vreo 20-30 metri intre cele doua), in paralel cu mine, cu mine de fata. Eu incarcam o baterie a unui prieten si nu prea era cazul sa fac asta in subteran. In fine. Si parcheaza asta cu duba in paralel, blocand bineinteles accesul in parcare. I-am zis sa o mute 10 metri cat sa se poata trece printre noi, si m-am trezit ca imi da ignore si vorbesc singur. I-am explicat ca in cazul asta o sa am grija sa nu mai iase de acolo si daca totusi iese o sa ma ocup sa nu mai intre in veci pe bariera aia (duba era de la office-urile cu care blocul imparte cladirea si parcarea). Sa vezi revolta pe el ca "sunt cu gura mare". WTF?!?
 9. Telefon in parbriz macar? Banuiesc ca nu, altfel nu puneai poza...
 10. @JCDentoncate zile a stat ala pe locul tau, in final?
 11. (1) Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. (3) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) priveşte bunuri care fac parte din patrimoniul cultural, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani. (4) Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun, săvârşită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc şi dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani. (5) Dispoziţiile prevăzute în alin. (3) şi alin. (4) se aplică chiar dacă bunul aparţine făptuitorului. Detalii: https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-253
 12. Are beton, ca zicea ceva de garantie la el din cauza căreia nu ii da gauri. Ofcors, nu stim daca nu sunt pe acolo si rampe sau biscuiti sau mai stiu eu ce... caz in care varianta second best este firma de ridicari
 13. Eu in final votez pentru astea. Sper ca nu sunt scumpe dar poate se pot doar inchiria. Daca nu, le inchiriezi tu ulterior si iti scoti banii pe ele. Din pacate, pare cea mai rezonabila varianta.
×
×
 • Create New...