ionut73 Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Salut prieteni, Vreau sa fac un traseu curand cu CataM si alti cativa prieteni si m-ar ajuta cateva opinii de la cei care au fost in zona din imagine. Mai exact, vrem sa urcam pe valea Dambovitzei spre Pecineagu, de la Pecineagu sa trecem spre Iezer si de la Iezer sa iesim in valea raului Doamnei. Eu stiu sigur drumurile pana la Pecineagu, Vacarea (deasupra cabanei Voina) si Valea Rea (valea raului doamnei). Nu stiu ce fel de drumuri/poteci sunt intre astea. Va rog spuneti-mi daca stiti de existenta unor drumuri de caruta sau poteci nu foarte abrupte care sa lege acest traseu. Deasemenea, m-ar ajuta si o harta mai detaliata. Multumiri Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liv Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Ionel, Cata a postat un alt traseu pt aceeasi perioada...ma insel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 26, 2005 Autor Share Postat Mai 26, 2005 ezakt vrem sa mergem de vineri dimineata pana duminica Vineri umblam prin fagaras si sambata pe la obarsia lotrului/ transalpina. duminica intoarcerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 mai, eu m-am uitat la harta aia dar nu am recunoscut nimic ca fiind din zona fagarasului...............imi rau ca eu nu voi fi pe aici cand veniti, plec de dimineata la cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 26, 2005 Autor Share Postat Mai 26, 2005 @ghost - Muntii Fagaras drum bun spre CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 arunca o privire shi pe aici: http://www.alpinet.org/main/articole/show_ro_id_1681.html http://salvamont.org/main/articole/show_ro_id_1685.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liv Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Okay, mai vorbim pana atunci. De vineri nu cred ca vin, dar poate va prind sambata din urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 26, 2005 Autor Share Postat Mai 26, 2005 @dead man: mercy man acolo am toate traseele turistice din zona. Tot e bine ca putem tine drumul ... vedem noi dupa aia daca putem trece @liv: sambata o sa fim pe coclaurile din zona obarsia lotrului. Ia-ti roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate