sorinavram Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 nush daca el era ... multumeeesc ! El a fost. Are un Harley Road King bej parca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Trebuia sa alegeti pe altcineva care sa vorbeasca si sa va spuna punctul de vedere. Nenea ala care a vorbit e foarte incoerent. Nenea nu are nici o vina, a nimerit si el dimineata la mars fara sa stie prea bine ce sa intampla acolo. Ii multumim pentru participare si pentru bunele intentii. Reporterul este de vina, si el a picat acolo habarn avand ce se intampla si in loc sa intrebe de organizatori a luat interviu primei persoane care a intalnit-o. I-am contactat ulterior publicarii stirii si l-am trimis informatii de clarificare. Intre timp au modificat textul, iar maine merg sa dau un interviu in legatura cu actiunea de sambata. Poze de la marsul din Cluj: http://picasaweb.google.com/ShakMG/Exista_Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 MARSUL BISTRITENILOR http://www.youtube.com/watch?v=J7M8d2AIQ_w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Felicitari tuturor pentru participare!Din pacate eu am fost la scarbici si n-am participat la manivestare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragomir Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Followup la o stire mai veche: Interviu cu Mihai Frisan (SRC) legat de campanie. http://www.tv-net.ro/Stiri-Marsul-motocicl...Riders-Club+116 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu^^^ Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 treaba asta cu "motociclistii exista in trafic" TREBUIE insistata prin toata tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 fratilor cei care ati fost la marsul din sibiu , ati folmat si ati facut poze nu puneti pe aici nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Reportaj despre parada de la Timisoara 02_12_apr_Moto.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Foarte frumoase pozele... Cateva si din Judetul Hunedoara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Hunedoara...Motociclistii exista in trafic... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladxus Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Nici nu stiam ca sunetem atati in Hunedoara! Ma bucur ca se misca ceva si la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate