Ravenitza Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) Pentru ca ieri a fost o zi superba afara, ne-am hotarat ca dupa Marsul de atentionare a soferilor sa facem o mica plimbarica, lejera pana la Targoviste. Asa ca dupa Mars ne-am strans cativa la Arc, pe bancute, am asteptat sa mai vina niste motociclisti si pe la ora 14 am plecat pe traseul Buc-Targoviste, 11 motociclete. Drumul a fost foarte ok, asfaltat cumsecade, ceea ce nu ne-a facut probleme. Cu 7-8 km inainte de intrarea in oras, ne-am oprit la un han unde ne-am umplut ghiozdanul (adica stomacul), s-a fumat cate o tigara, s-a povestit si discutat, s-a ras si apoi am plecat in oras. Acolo am vizitat Curtea Domneasca: resedinta si scaun domnesc pentru 33 de voievozi incepand cu Mircea cel Batran si incheind cu Constantin Brancoveanu. Din 1967,fosta cetate de scaun a Tarii Romanesti a fost declarat complex muzeal si a functionat ca atare. Unii din noi au mers si au vizitat aceasta Curte, am ametit pe scarile Turnului, am vauzt desenele din biserica cu suportul de lansare a rachetelor , iar altii au ramas afara la motociclete. A fost o plimbare tare draguta, si sper ca baietii care au filmat pe drum sa intre pe acest forum si sa ne dea si noua cele facute. Poze: http://picasaweb.google.com/raven30hell/BucurestiTargoviste Editat Aprilie 13, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 N-am mai avut energie sa urc scarile...Dupa 2 zile si 2 ore de somn... Oricum,super tare plimbarea,am avut ocazia sa ma dau atat "racing" ...cat si easy riding,cu toate ca n-am chopper am atat crecanat si m-am ales pe pantaloni geaca si viziera placate cu colectia de muste si barzauni din zona:D . Raven... ms pt ca ai insistat si m-ai convins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) As fi mers si eu , si asa nu am avut ce face ... dati si voi o sarma daca mai organizati iesiri... Editat Aprilie 13, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Am fost cu un amic pe acelasi traseu, dar am continuat pana la Sinaia: de la Moroieni in sus sunt niste serpentine* nu tocmai rele, din alea care fac motociclistii sa zambeasca larg Ne-am mai intalnit cu doua SS din Targoviste, apoi din Sinaia ne-am intors pe DN1 care era liber, cine avea chef putea merge si cu 200 pana in Ploiesti. Din Ilfov a fost mai aglomerat, in Otopeni era de-a dreptul jale dar am facut dreapta la pod si am intrat in oras prin Bucurestii noi, care era aproape pustiu. * La vreo 2 km de Moroieni intr-o curba e asfaltul lasat foarte mult (ditamai groapa asfaltata) de era sa zbor de pe motocicleta. E o bucata de 1 km cu 2-3 surprize din astea, dupa aceea drumul e excelent pana in varf si coborarea e iarasi buna, doar un pic de praf (nisip) prin interiorul unor curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 (editat) imi pare rau sa anunt ca drumul Targoviste-Sinaia nu e deloc asa de "excelent" , pe langa "micile" CRATERE provocate de surpari de teren, intr-o serpentina in rampa spre dreapta, pe partea exterioara, nu exista nimic care sa te opreasca din "zborul" direct spre rapa, iar serpentina nu era vizibila decat de la 10-15 m inainte, la care se adauga satul de tigani de pe la mijlocul traseului plin de nisip, carute si puradei pe asfalt ..... insa in rest totul este "extra-super-ordinar" Editat Aprilie 16, 2008 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladisto Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) Pentru ca ieri a fost o zi superba afara, ne-am hotarat ca dupa Marsul de atentionare a soferilor sa facem o mica plimbarica, lejera pana la Targoviste. Asa ca dupa Mars ne-am strans cativa la Arc, pe bancute, am asteptat sa mai vina niste motociclisti si pe la ora 14 am plecat pe traseul Buc-Targoviste, 11 motociclete. Drumul a fost foarte ok, asfaltat cumsecade, ceea ce nu ne-a facut probleme. Cu 7-8 km inainte de intrarea in oras, ne-am oprit la un han unde ne-am umplut ghiozdanul (adica stomacul), s-a fumat cate o tigara, s-a povestit si discutat, s-a ras si apoi am plecat in oras. Acolo am vizitat Curtea Domneasca: resedinta si scaun domnesc pentru 33 de voievozi incepand cu Mircea cel Batran si incheind cu Constantin Brancoveanu. Din 1967,fosta cetate de scaun a Tarii Romanesti a fost declarat complex muzeal si a functionat ca atare. Unii din noi au mers si au vizitat aceasta Curte, am ametit pe scarile Turnului, am vauzt desenele din biserica cu suportul de lansare a rachetelor , iar altii au ramas afara la motociclete. A fost o plimbare tare draguta, si sper ca baietii care au filmat pe drum sa intre pe acest forum si sa ne dea si noua cele facute. Poze: http://picasaweb.google.com/raven30hell/BucurestiTargoviste Luati de la Vladisto (tata Vader): poze (nu ia decat cele de maxim 1 MB, deocamdata am putine asa, dar o sa stau sa le bibilesc zilele astea, ca sa le pot pune pe toate) si filme (nu stiu daca se pot pune filme): Editat Aprilie 30, 2008 de Vladisto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Dragut, pacat ca unul dintre amicii vostri era prea plictisit la plecare de la terasa sa se dea jos pe unde trebuie de pe trotuar asa ca a luat-o prin trandafiri si ce mai era pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate