Freddy99 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) am si eu ceva tentative de Freestyle MX, uitati aici linku : http://www.bikepics.com/members/freddy99/95rm250/ Si tot la stadiul de tentative raman Editat Aprilie 29, 2008 de Freddy99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 bravo tie faina saritura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) care e tricul vostru preferat? al meu e Look Back Backflip executat de Todd Potter si un link KICKERMAN 360 Editat Mai 8, 2008 de raresdec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Travis Pastrana Double Back-Flip Zeu, ce sa mai ... http://youtube.com/watch?v=VngJrAIzFNE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Travis Pastrana Double Back-Flip Zeu, ce sa mai ... http://youtube.com/watch?v=VngJrAIzFNE da....ala e clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 (editat) Trickuri incredibile partea 1 Whip Heal Clicker Lazyboy Nac Nac Running Man Cliffhanger One Hand Cancan Flip No Footed Whip Flip No Footed Whip Chicken Wing Candybar Flip One Hand Double Can One Hand Flip Bar Hop Cordova Dead Body One Footed Whip 360 One Handed Wall Ride Showlin Editat Mai 8, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 cliffhanger si showlin...sunt desavarsite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 (editat) partea 2 Heal Clicker Flip No Handed Lander One Handed Nac Nac Rock Solid Rock Solid Indian Air Side Show Stripper Superman Seatgrab Look Back Wall Ride Nac Nac Flip One Hand Superman Seat Grab Indian Air Ruller Rodeo Nine O\'clock Nac Superman Superman Seatgrab No Handed Whip Surfer Side Sadle Flip No Handed Flip Editat Mai 11, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Vreau si eu la showuri de genul: Cunoaste cineva astfel de concursuri/show-uri la noi in tara? mi-as dori sa merg si eu... Editat Iulie 1, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Nici prin Ungaria nu stiu sa se tina chestii de genu. Trebe ceva mai la vest. Cauta si tu dupa FMX'ul mondial sa vezi pe unde are loc si cand. In Germania stiu clar ca este. Si in Spania ii Red Bull tot cu fmx. In rest nu stiu sa iti zic, dar cred ca ii mai mult decat captivant un show. Pana acuma la noi in tara nimeni nu o facut backflip asa ca nu cred ca o sa avem curand show'uri de genu. Dupa flip'uri fara maini sau in poztitii ciudat, preferatele mele is Cordova si Stripper(super trickurile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 pai singurul freestyler de la noi din tara pe care il stiu eu e stoichescu,care este bun,face un wip de zile mari dar cam atat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) Vreau sa merg la un astfel de antrenament, insa e normal sa nu am pretentii prea mari, precum sunt afara...Ma multumesc cu simple trickuri, insa vreau sa vad...Asa ca daca stiti ceva oameni care practica astfel de freestyle tell me! Iar in legatura cu Mihai Stoichescu, ii urmaresc evenimentele pe cat posibil insa el e mai mult pe stunt rider si motocross simplu. Editat Iulie 2, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 mie imi place No Handed Whip si stripper is faine dar nu as face asa ceva daca as putea..in romania nu ai unde!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2008 (editat) new video: cu Tommy Alves la concursul de Freestyle Motocross din Pittsburgh. Editat Noiembrie 25, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Din pacate un talentat pilot a murit, este vorba de Jeremy Lusk. Odihnească-se în pace! http://www.youtube.com/watch?v=b0Y4iSZBSmQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate