Stephon Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Cma pe la 1300-1400 de euro...ce m-ati sfatui sa imi iau??? Dar sa fie maxim de 400cmc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Cam putzintei banii pentru o moto daca vrei sa o inscri. Daca nu este oferta mare afara incepand de la 250 cmc pana la 400 cmc. (doi timpi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Mai 27, 2005 Autor Share Postat Mai 27, 2005 Nu vreau sa dau prea mult pe ea pt. ca sunt incepator si nu vreau sa ma arunc la cine stie ce motor ca dupa ce cad cu ea sa-i plang de mila! Imi plac si cele in 2 timpi, n-am pretentii, pt. ca n-o s-o tin mai mult de 2 sezoane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 la bugetul tau nu prea cred sa gasesti si buna si inscrisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate