mihaicretu Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Rog un posesor de CBF 500 care e dispus sa-mi arate motorul sa imi dea un mesaj ..e una din preferatele mele si vreau sa vad cum suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 salut...iti recomand cu caldura motorul am deja 1700 de km cu el e super pentru oras si plimbari, nu cu viteza ffff mare... ti'l arat cind vrei...cred ca sunt singurul posesor de cbf 500 din iasi eu personal nu am mai vazut altul si nici nu am auzit sa mai fi fost vreunul vindut...seara frumoasa Rog un posesor de CBF 500 care e dispus sa-mi arate motorul sa imi dea un mesaj ..e una din preferatele mele si vreau sa vad cum suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 salut...iti recomand cu caldura motorul am deja 1700 de km cu el e super pentru oras si plimbari, nu cu viteza ffff mare... ti'l arat cind vrei...cred ca sunt singurul posesor de cbf 500 din iasi eu personal nu am mai vazut altul si nici nu am auzit sa mai fi fost vreunul vindut...seara frumoasa ok..zilele urmatoare cand se face cald afara ; vestea proasta e ca am fost ieri la Honda la reprezentanta si cica nu se mai fabrica din 2008 ...si e chiar un motor reusit din 500 cc; nu inteleg de ce l-au scos doar a fost lansat in 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 cb 500 se fabrica din 1994 in mai multe variante, in iasi fiind mai multi posesori este un motor f bun pentru incepatori, cu o ciclistica buna si un motor fiabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Daca te uiti pe mobile.de vezi ca versiunea cu ABS se gaseste la vinzare la greu, si te costa mai putin decit versiunea fara ABS noua, la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 orestelu' are dreptate...si cb 500 este un motor super...adica, altfel spus, e tata lu' cbf 500...cbf'ul are in plus doar chestiuni de design: seuaa e altfel, cadrul (arcul e central, la cbf, iar la cb are 2 arcuri pe "puntea" spate), foarte mici diferente la bord...ciclista e super la amindoua...de fapt, e cam aceeasi...si vreau sa spun ca monstruletul meu m'a scos din multe belele... sincer.. ramine valabil, cind vrei (dupa ce se opreste ploaia) sa iti arat motorul...da'mi un pm cu nr de tel ok..zilele urmatoare cand se face cald afara ; vestea proasta e ca am fost ieri la Honda la reprezentanta si cica nu se mai fabrica din 2008 ...si e chiar un motor reusit din 500 cc; nu inteleg de ce l-au scos doar a fost lansat in 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosV Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Salut, cand va intalniti poate imi dati si mie un semn, sunt curios de diferentele intre cbf si cb. Pana acum nu am avut ocazia sa le vad una langa alta. Aveti datele mele de contact in profil. Sa speram ca de maine vremea se incalzeste, abia astept sa mai adun ceva kilometri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moska2004 Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Salut, as vrea sa discut cu un posesor de CBF500 din Iasi. Nu-mi dau seama daca cbf-ul meu a fost modificat in vederea scaderii inaltimii seii. De fapt incerc sa-l inalt si nu reusesc sa ajung la inaltimea standard de 770mm. Vreau sa-l compar cu un model fara modificari...pentru a afla daca nu cumva a fost schimbat amortizorul spate. Mai sunt posesori de CBF500 in Iasi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate