braindamaged Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 io ma bag clar!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hende Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Hai sa ne intalnim cu totii azi la 17,la sindi!Prezenta obligatorie,va invoiti de la servici! M-as fi bagat si eu da sunt la Satu Mare.Numa maine vin acasa . Ne vedem maine la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat August 28, 2008 Autor Share Postat August 28, 2008 Hai sa ne intalnim cu totii azi la 17,la sindi!Prezenta obligatorie,va invoiti de la servici! Super tare, dar unde la Sindi? In parcarea de la C.E.C. cred, ca pe platou nu ne mai lasa si is si masinile alea acolo. Bravo Ionut pt treaba asta, chiar ca imi era dor si mie. Pe deal stam 5 oameni la 10 mese, asa o sa fim mai "stransi". Sambata la 5 pe platou.............ce vremuri....................................NI MA ASTAZI SUNTEM 10...............................UAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru56 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 o fost ideea lui....ala mic...cum ii zice eeee negru,lui sa-i dati cu multumiri si beri mah....amu io cu ce sa vin?cu vaporu sau cu....skijetu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 hai cu ce vrei numa sa vii.... hai in spate la sindi ca tot om gasi ceva loc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat August 28, 2008 Autor Share Postat August 28, 2008 hai cu ce vrei numa sa vii.... hai in spate la sindi ca tot om gasi ceva loc..... Ramane in spate la sindi atunci? Sper sa nu vina ploaia ca s-o cam adunat norii pe cer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 hai mah ca nu ai fi dracu mai negru ca mine... vrem si noi sa ne strangem ca violatorii de babe la o samantza si o mincina.... nu ploua ca am vb io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Ar trebui sa mergem toti odata <sa ne intalnim sau ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Ar trebui sa mergem toti odata <sa ne intalnim sau ceva! tu sa taci ca ieri ai fost absent!!! dai o bere la broscarie si te iertam..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 in data de 06-09 2008 zilele crasnei ... cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Am vazut afisul. Showul ii intre 13,30-14,30! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 De maine intr-o saptamana vreau sa ma duc pe Transalpina. Daca sunt doritori sa se anunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) De maine intr-o saptamana vreau sa ma duc pe Transalpina. Daca sunt doritori sa se anunte. As veni cu tot dragu,dar e bai cu banu mai pe janta ca acum n-am fost din tinerete .Poate se incumeta careva,ar fi un ride pe cinste.Hai baieti curaj la buzunar ca merita! Pana una alta care se baga pe sambata la Crasna? Vine Hidi Miki sa faca STUNT SHOW pt cei care nu l-au vazut,sau sau pt cei ce vor sa il revada.Ia de'aci on link pt cei ce nu il stiu: Editat Septembrie 4, 2008 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 cativa baeti din cluj ne pregatim pentru o iesire pe transfagarasan weekendu asta ... daca aveti pofta de'o plimbare va asteptam cu drag. /index.php?...0&start=970 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) Maine sambata 06.09.08 se merge la Crasna cu motoarele cine se baga este asteptat la ora 14:00 pe platou la posta. Editat Septembrie 5, 2008 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru56 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Am vazut afisul. Showul ii intre 13,30-14,30! nu-i cam tarziu ora 14:00?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Si eu am zis ca e tarziu. De fapt nu ar fi dar stiti cum e cu plecarile! unu tre sa alimenteze,altul sa-si termine tigara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Am povestit cu Belo din Crasna si a zis ca nu va fi mai repede de ora 15:00 Faza este ca la toti le-am zis deja de ora 14:00 si e cam nasol acuma sa schimbam ora.Mai sun dimineata sa vad ce mai zic Crasneni,dar au zis ferm ca nu incepe mai repede de ora 15:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 (editat) oare cat o fii intrarea? daca stie cineva, e o informatie destul de utila... Nu e cu intrare.Primarie a sponsorizat de zilele Crasnei.Si evenimentul va fi la ora 16:00.Mi-au comfirmat baietii din Crasna.Deci ne adunam la ora 14:00 pe platou la posta. Editat Septembrie 6, 2008 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 oare cat o fii intrarea? daca stie cineva, e o informatie destul de utila... DUPA CUM ZICEAM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 ne vedem azi sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 in rai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 daca iti dau una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 mai baiete nu ma face sa intru peste tine in casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Ne vedem sus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate