Drake Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 In targu mures este ceva concurs la McDonald's prin care castigi un Peugeot Ludix. Eu nu stiu nici un amanunt..daca stie careva sa posteze aici. E ceva bun la modelu asta de Peugeot? Ca mie sincer designu nu-mi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 nu-tzi place designul?!?!? dac-ai shtii cate premii a luat la acest capitol?!?! oricum, gusturile nu se discuta!!! singura chestie care nu-mi place la el este faptul ca are prea mult plastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Mai 27, 2005 Autor Share Postat Mai 27, 2005 eh..nust mie nu-mi place...asta e ...fiecare cu gusturile sale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sz_arthoor Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Nici mie nu-mi place designul.... parca-i o jucarie si e cam micutz. I like big bikes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Ludix a luat o caruta de premii mai ales pt fiabilitate e beton........................ce pot sa zic si arata acceptabil nu bine dar la restu capitolelor e beton!!! asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 nu-tzi place designul?!?!?dac-ai shtii cate premii a luat la acest capitol?!?! oricum, gusturile nu se discuta!!! singura chestie care nu-mi place la el este faptul ca are prea mult plastic 172621[/snapback] M-am mai interesat si eu de scuteru asta...si am ajuns la concluzia ca e chiar bun...multi il lauda...deci pana la urma ai dreptate...trebuie sa dau si eu o tura cu el sa vad ce stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 M-am mai interesat si eu de scuteru asta...si am ajuns la concluzia ca e chiar bun...multi il lauda...deci pana la urma ai dreptate...trebuie sa dau si eu o tura cu el sa vad ce stie. 202486[/snapback] shtie multe!!! da de ce vrei scuter de 50 cand deja ai unul de 125???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iulie 14, 2005 Autor Share Postat Iulie 14, 2005 (editat) shtie multe!!!   da de ce vrei scuter de 50 cand deja ai unul de 125???? 202882[/snapback] pai nu vreau...de exemplu daca gasesc pe unu cu un ludix il cer o tura...nu sa-mi cumpar Editat Iulie 14, 2005 de Drake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate