cstelia Postat Mai 28, 2005 Share Postat Mai 28, 2005 (editat) Cei din TM sau imprejurimi care nu au plecat spre Cluj sunt asteptati in parcare la Billa de pe Gh. Lazar la ora 9.00 pentru a pleca spre Branesti si apoi de acolo spre Valea lui Liman, apoi intoarcere in TM prin Tomesti -> Margina -> Faget -> Lugoj. Editat Mai 28, 2005 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 29, 2005 Autor Share Postat Mai 29, 2005 Pana la urma din toti cei care s-au anuntat la un moment dat am ramas doar eu si un prieten Ovidiu (Jawa 350). Prima oprire, la iesirea din Lugoj spre Deva. Sotia mea acuza puternic pozitia necorespunzatoare a protectiilor la genunchi asa ca am oprit si le-am scos. Ciudat pantalonii ii vin ca turnati, dar buzunarele pentru protectii erau puse prea jos. Poate asa au picioarele nemtoaicele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 29, 2005 Autor Share Postat Mai 29, 2005 (editat) Branesti. Traseul de MX Editat Mai 29, 2005 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 29, 2005 Autor Share Postat Mai 29, 2005 (editat) Steve Levesque Editat Mai 29, 2005 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 29, 2005 Autor Share Postat Mai 29, 2005 alta bucata de traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 29, 2005 Autor Share Postat Mai 29, 2005 pregatire pentru start Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 29, 2005 Autor Share Postat Mai 29, 2005 grila la "profesionisti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 29, 2005 Autor Share Postat Mai 29, 2005 si start Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 29, 2005 Autor Share Postat Mai 29, 2005 De la prima mansa la "amatori" am pierdut startul multumita acumulatorilor de camera digitala In orice caz mai rar vezi o grila de start PLINA! 35 de participanti. Spectacolul a fost pe masura. Urmeaza inca cateva poze facute cu ultima bruma de curent din acumulatorii cu pricina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 29, 2005 Autor Share Postat Mai 29, 2005 o alta chestie ce a fost dn belsug a fost praful Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 29, 2005 Autor Share Postat Mai 29, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 29, 2005 Autor Share Postat Mai 29, 2005 au fost 35 de grade la umbra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 29, 2005 Autor Share Postat Mai 29, 2005 lupta intre italieni (Mario si Renzo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 29, 2005 Autor Share Postat Mai 29, 2005 Aici acumulatorii au murit definitiv asa ca cine mai are alte poze sa faca bine si sa le puna aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suru Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 mult praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suru Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 lume multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suru Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ducati Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 bine, bine si clasamente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate