Sari la conținut

Poze Cluj


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 288
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Am ajuns si noi pe acolo ( Santy, Marry me, si subsemnata) A fost tare lung drumul dar si tare fain. Santy a dus-o pe Marry, iar eu am dus bagajele. Saracu' nipru a fost incarcat pana la refuz.Cand am ajuns acolo nu imi mai simteam mainile si fundul....dar dupa ce am trecut de poarta am uitat de toate. A fost superb. Oameni prietenosi motoare muuuuullllte m-am fotografiat pe o gramada.Mi-a fost admirat puiutul, dar am facut gresala sa-l pun langa niprurile "scotienilor" (baietii din oradea care vin la intruniri in "fustite"),si mi l-au eclipsat.Adevarul este k niprul ala galben m-a bagat in boala. La plecare am mers pe alt drum impreuna cu baietii de la road patrol, care ne-au avertizat ca au un traseu mai greu.....dar cand m-am vazut urcand cu niprul pe Muntele Gaina toate cate le-am patimit pana atunci mi s-au parut pepsi. Am mers peste 100 km pe drum de tara, si peste vre-o 20 pe drum forestier plin de pietre rotunde si unde, cu raulete care traversau drumul si muuuuult noroi. Cand am ajuns in varful rampei am avut un scurt, si mi-a luat foc bordul. Toata cursa a fost contra cronometru, ca venea si ploaia.Ploaie care ne-a prins cand izolam cablurile.Ne-a facut leoarca. Cand am ajuns la asfalt primul impuls a fost sa ma dau jos de pe motor si sa sarut si asfaltul si motorul. Mi-am scuturat apoi casca de injuraturi si am plecat catre casa. Din cluj am plecat la 10 dimineata, si in tm am ajuns la 23. Ne-a prins noaptea pe drumul Arad -Timisoara.....deci chiar am avut o zi intreaga pe motor, plus toate conditiile meteo. Adevarul este ca a meritat.

 

In poza de mai jos Santy si Marry me langa motorul lui Santy

post-11-1117483024_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu urcand nipru pe munte, asta dupa ce mi-a murit motorul din cauza benzinei (traiasca Luk Oil :makeout: ) si mi la-u proptit baietii ca sa-l pot porni

post-11-1117483146_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

AAAaaaaa si daca vedeti vre-o data protagonista........feriti-va....nu-i prind franele si nu reuseste intitdeauna sa-l tina pe loc.

post-11-1117484002_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai multe poze dupa ce aduce Santy cablu de date din Arad. Tot respectul pt organizatori.A fost prima mea intrunire, primul meu drum lung,primul munte escaladat cu primul motor.....a fost superb!!! :makeout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...