CrazYRaveN Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 6.JPG] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 ...si altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 ...si altceva? Doar atat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabrielradulescu Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) auzi crazyraven, CUM AI DAT MOTORUL IN DOUA? ai avut ceva scule speciale?! ca din cate am inteles e nevoie de ceva prese pentru depresat carterele! te intreb din curiozitate pentru ca am vreo 2 motoare prin pod pe care le-am luat cu gandul de a le diseca si am uitat de ele, tocmai pentru ca nu am sculele necesare...cat despre "meseriasi"...nu mai vreau sa aud de bosche.tari de-astia! ! unul din motoare a fost traumatizat cu ciocanul si dalta...cred ca o sa-mi trebuiasca alte cartere... la respectivul... MERCY MULT! ciao! Editat Aprilie 22, 2008 de gabrielradulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) Cumparati cu incredere....tip foarte de treaba....piese foarte bune....preturi foarte bune Editat Aprilie 22, 2008 de Comyny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate