GSX 600 F Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Am incercat sa o scot din carburator dar nu a dat randament...stie cineva unde mai poate avea limitari? Am auzit ca poate avea pe galeriile de evacuare...dar unde???? Mersi anticipat!! Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 daca ai scos dopurile alea mici si negre de pe linga plutitor sa le pui inapoi ca alea isi au rostu lor acolo de ce crezi cai limitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Nu stiu cu siguranta, dar cred ca are limitare pe admisie. Poti verifica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSX 600 F Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 eu ma gandesc ca dopurile alea mici si negre opresc admisia de carburant...de aia le-am scos...dar zi-mi sigur ca isi au rostul ca le pun inapoi...nu e problema... Mielule..unde la admisie???Eu m-am gandit ca dopurile alea sunt problema dar se pare ca nu aia era problema...am mai scos si tobele( m-am chinuit o zi la un surub) si nu erau saibele alea la evacuare???daca are cineva idee si ma poate ajuta pls help!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VictorZ Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 Se spune ca ar fi vorba de niste jicloare de aer astupate.Stie cineva exact pe unde se afla?Ma intereseaza si pe mine.Deja incep sa cred ca iau pus astia limitari si in spitele de la roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 scoate si tu galeriile si uita-te in ele si vezi daca e ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate