Sari la conținut

GSX 600 F

Super Membru
  • Număr conținut

    987
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de GSX 600 F

  1. Va rog sa imi trimiteti mesaje in privat sau pe topic. Mersi.

  2. Noi nu am fost ca nu am avut timp, dar din cate vad nu am pierdut mare lucru
  3. GSX 600 F

    Kawasaki Vulcan

    cand l-ai inmatriculat in Romania? si cat te-au costat actele?
  4. cum e drumu pana acolo? s-a mai reparat ceva?
  5. mai bine va luati motoare gata rodate...si la jumatate de pret
  6. Ai uitat la topic sa mai treci GSX-R 1300 Hayabusa te iertam....
  7. Pentru cei care sunt in cautarea unui GS 500 si vor un motor ieftin (de la 1.600 Euro ) sin bun (adus din Germania) pot sa ne contacteze cu incredere!
  8. eu am bagat benzina cat am putut de la omv si nu am avut probleme. intr-adevar nu e recomandata benzina de 99-100 cifra octanica am vb cu mai multe persoane. bafta!
  9. motociclist + betiv ... daca mai si fumeaza sigur nu apuca sa moara de cancer
  10. Daca vretzi sa localizati pe cineva dupa nr. de telefon, intrati pe:http:/85.25.254.253 ,introduceti nr. de telefon pe care vreti sa l localizati, si veti vedea cat de usor poti fi localizat
  11. problema in romania e ca asigurarile nu despagubesc intreaga reparatie....un prieten a avut accident cu un R1 si nu a fost de vina...nu vreau sa dau nume de firma de asigurari dar reparatia costa 200.000.000 lei si ei au zis ca dau 800 euro
  12. hai ca iti reglam noi carburatoarele in bistrita practic e simplu sa le reglezi...iti trebe un ceas special de carburatoare...care ar trebui sa-l gasesti la un magazin de piese auto si le reglezi aceeasi presiune
  13. noi aducem motociclete numai din germania dar nu se compara cu cele din italia din punct de vedere al rulajului, intretinerii, reviziilor la timp...pentru 200-300 euro ca dai mai mult pe motor... bafta!
  14. Cea mai noua porcarie introdusa de unele birouri de inmatriculari (pentru motocicletele aduse din afara Romaniei si aflate la prima inmatriculare)( Timisoara numai): Copie dupa tranzitul vamal!!!!! Copie dupa certificatul de inmatriculare al autovehicolului cu care a fost introdusa in tara. Traiasca BIROCRATIA in Romania!!
  15. Mai multe poze fetelor.....puneti-le si pe pretenele voastre sa intre pe forum...poate poate iese ceva!!) Ciao!!
  16. Are limitari si in evacuare...de fapt in galeriile din toba 2 saibe groase!!! Dar din pacate nu am gasit si celelalte limitari!!! Poate ma poate ajuta cineva? 10x
  17. eu ma gandesc ca dopurile alea mici si negre opresc admisia de carburant...de aia le-am scos...dar zi-mi sigur ca isi au rostul ca le pun inapoi...nu e problema... Mielule..unde la admisie???Eu m-am gandit ca dopurile alea sunt problema dar se pare ca nu aia era problema...am mai scos si tobele( m-am chinuit o zi la un surub) si nu erau saibele alea la evacuare???daca are cineva idee si ma poate ajuta pls help!!!!
  18. Am incercat sa o scot din carburator dar nu a dat randament...stie cineva unde mai poate avea limitari? Am auzit ca poate avea pe galeriile de evacuare...dar unde???? Mersi anticipat!! Bafta!!!
×
×
  • Creează nouă...