scaf Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Salut ! Am zis si eu sa-mi schimb semeringurile la furca fata (la un ij jupiter 4) si ...desi mi-a spus cineva ca nu se pot schimba totusi am incercat ... si uite ce am gasit : piesa care contine semeringurile este ambutisata in capat (dupa pasla si inelul metalic )..totusi imi este greu sa cred ca nu se pot inlocuii (alfel de ce s-ar gasi semeringurile separat ??)...exista vreo metoda prin care se pot inlocuii ??? ... as prefera sa nu schimb paharele cu totul pt. ca astea care le am sunt din inox si astea de le fac rusii acum nu mai sunt ca alea originale (adica cromate ,inox, etc...le fac din fier chior si cu ceva grund pe deasupra .. ) ceva sugestii ?? TNX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Se gasesc simeringuri pentru furca de ij veche. Pentru furca mea de ij cu aer-ulei nu gasesti simeringuri. Spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaf Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 salut! eu am facut rost de niste semeringuri dar nu se potrivesc asa bine...dar intrebarea ramane acceasi : se pot schimba ? si daca da cum (ma refer daca la toate ij-urile sunt ambutisate piesele care contin semeringurile ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate