adidas Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Vreau sa-mi modific si eu toba, din high mount sa o fac normala, stiti pe cineva care se ocupa de asa ceva? Asa arata acum: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Pentru asta iti trebuie o toba noua...sau mai bine zis exact jumatate din trompeta. Scarita de pasager cu prindere si ai rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 Nope, toba e slip on, scarita cu prinderea o am, trebuie doar taiata galeria si eventual putin indreptata! Stiu ca era cineva aici, pe forum, care se ocupa cu asa ceva, dar de 3 ore tot caut..caut..caut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Ce ai tu acolo este exact kit de high mount! - Tie iti trebuie kit normal, adik exact jumatatea aia de trompeta Toba o pui pe cea noua care vine normal. Intelegi acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 0724 230 550 - Radu - zona Podul Grant Recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 Multumesc, aceiasi recomandare am mai primit-o de la inca un amic! Merg pe mana lui Radu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 daca tiai complecta datele la profil sau neai spune de unde esti poate te putem ajuta mai usor sau indruma la cineva care stie ce face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate