Angi Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) Inca nu-i nimic sigur, dar eu as vrea sa ies sambata la o plimbare spre munte. Ma gandesc la drum de tara si/sau forestier. Nimic greu. Poate mai vine un prieten de-al meu cu SuperTenere, dar nici asta nu-i sigur. Vremea este un factor decizional important, adica daca ploua cade treaba. Mobrele enduro-touring s-ar potrivi cel mai bine plimbarii pe care mi-am propus-o. Nu am luat in calcul niciun traseu, ora de plecare sau loc de intalnire, deci totul este deschis discutiei. Daca sunteti interesati dati un semn bafta Editat Aprilie 22, 2008 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigHead Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Concret. La ce traseu te gandesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 Concret. La ce traseu te gandesti? Cum am mai spus, n-am nimic stabilit. Ma gandesc sa mergem spre munte si pe acolo vedem. Ori ca mergem spre Breaza-Campina si de acolo pe vreun forestier, ori ca o luam spre Cheia si de acolo pe coclauri, pe mine nu ma deranjeaza niciuna. Repet, nu-i nimic stabilit. Daca aveti alte trasee in orice alta zona, va ascult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Eu stiu un traseu foarte fain si destul de lejer (de enduro touring) pe muntii Baiului, cu plecare din Busteni. Sunt cam 120km pana la Busteni, si inca vreo 30km pe munte (sau mai mult, depinde cat ne tine). Dar acuma depinde pana la Busteni ce drum este. Eu unul m-as plictisi pe sosea 100km, deci ar trebui gasita o alternativa. Daca vine amicul cu SuperTenere, vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 Daca vine amicul cu SuperTenere, vin si eu. ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Salut! Inca nu stiu sigur ce program am sambata, ash vrea sa vin si eu cu lc4ule . Sa vad cum fac cu pregatirile de Paste. Va rog sa postati pe parcurs daca se stabileste o ora/loc de intalnire de plecare pt sambata. Merci si spor la job! mai unpic si avem cateva zile mai lejere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 Continuare aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate