lwiq Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 de unde cumpar? vreau nou! iar okany nu are! mai este altcineva care mai vinde produse noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ai PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 ai PM! ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 de unde cumpar? vreau nou! iar okany nu are! mai este altcineva care mai vinde produse noi? Nu prea vad cum gasesti carburator de ETZ nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Nu prea vad cum gasesti carburator de ETZ nou... nu stiu ce model este p etz dar am unul de pe minsk e cu soc actionat pe clapeta...dak te intereseaza il dau la schimb p un k65 chiar si incomplet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 Nu prea vad cum gasesti carburator de ETZ nou... la comanda de la okany.. peste 300 din germania.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Acuma ar trebui sa aiba la ocani, cu vre-o 200 - 250Lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 are la motor-line(nu am stiut cai okay) carb de etz250 in jur de 250ron, dar doar pe comanda si ii fabricatie taiwaneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 are la motor-line(nu am stiut cai okay) carb de etz250 in jur de 250ron, dar doar pe comanda si ii fabricatie taiwaneza La ORADEA gasiti carburatoare nemtesti { BING } noi-noute la 460 roni, si merita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 ai putea dai o adresa.(strang adrese si nr de telefon cu magazine de piese....nici o data nu se stie unde voi cauta si unde va exista piesa respectiva). cam scump.....acuma miam comandat un carb mikuni ca mam saturat de cel de etz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate