Sari la conținut

Hell_Rider_Edy

Membru
  • Număr conținut

    418
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

863 citiri profil

Hell_Rider_Edy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hell_Rider_Edy

    Dau Spre Donatie!

    Donatie de iarna : -512 DDr PC2700 samsung pt laptop; -placa wireless Intel PROWireless 2200BG - tastatura, touchpad-ul. Laptopul este un Packard Bell, model si alte detalii gasiti in poza cu eticheta de pe el. Am creat confuzii... deci colegii mei dragi laptopul are placa de baza arsa si il dau daca ii foloseste cuiva si ca in ultima poza, mai exact fara HDD, display, cooler si incarcator. Restul de piese daca folosesc cuiva, gen cele din pozele de mai sus si nu numai, le dau cu draga inima pentru ce vrea sufletelul lui sa faca cu ele! p.s Procesorul este un 1.8 real... ceva turion cred...oricum amd. iar placa video era integrata deci irelevant dar chipsetul e ati x1100 cred.
  2. Ba' tovarasi... frumos filmul... dar traiti-va si in afara forumului viata pedoua roti cel putin ! e ceva util, esential sau poate necesar multora dintre noi forumul asta, dar totusi.... si nu ma refer la colegii de au postat mai sus, ci la altii, ca de ceva timp am frustrarea asta, poate ca percep eu gresit unele chestii nu zic nu.... dar daca esti pasionat de motociclete arde-le frate pe strada sau prin natura nu pe net in exces ! Umpic de offtopic..... cum vad la altii ca le baga la "iernat", da ce ma sunt ursi sa hiberneze ? cat poti, mergi pe ea cand nu mai poti mergi cu ce poti! ( parerea mea, sper sa nu ofensez pe nimeni). Apropos! sunt 'enspe mi de motoristi care nu "o ard" pe forumuri si care nu baga motoarele " la iernat" ca asa presupune prognoza meteo! si pe aia nu ii mediatizeaza nimeni.. Sunt doar ei cu pasiunea lor si va garantez ca sunt foarte fericiti si multumiti! incercati sa nu uitati ce inseamna motociclismu asta si fiorul ala ce va fierbe venele ! In rest... foarte tare filmu si oamenii ce l-au realizat!
  3. Banuiesc ca este foarte deranjant hard-front-u ala pe denivelari si curbe...... am avut o nepra hard front.. nu recomand.... in rest foarte tare motoru! Bravo bre!
  4. e buna pe un rat aia ! daca nu ai ce face cu ea da de veste!
  5. Caut ambielaj de jawa ts 350 la ceva pret mai domestic ca-s cam strans la buzunar, chiar si la mana a 3-a macar sa nu bata. Ca al meu saracu' a dat in parkinson.
  6. Alt doritor de munca, adica eu. Nu am pretentii mari, sa fie un post decent si oameni seriosi, mai ales ca de curand m-am mutat in Cluj si spre surprinderea mea ori nu stiu unde sa caut ori si aici se gaseste destul de greu de lucru. Pentru experienta si studii am atasat cv-ul alaturi. Weekend placut colegii!
  7. Colegii... eu toata iarna trecuta am mers cu motoru, ce-i drept intre 9-10 dimineata si 4-5 dupamiaza si am prins si inghet si nu neparat la drumuri lungi sau fataiala d-ici colea si va garantez ca daca ai grija, chiar si daca nu esti echipat perfect corespunzator poti merge fara incidente majore. ce-i drept nu e recomandat fiind si putina inconstienta la mijloc sau poate necesitate, iar ce a patit colegul nostru consider a fi o intamplare neplacuta! Poti in orice moment sa ai parte de o clipa de neatentie sau o circumstanta nefavorabila si sa patesti chestii de genu' ! Colegule multa bafta in continuare si sanatate maxima! Din intamplari invatam si capatam experienta, care se pare ca niciodata nu este destula.
  8. Donez radiator de GPZ 600 din '88. Stare ok, din dezmembrari luat acum ceva ani dar nu mi-a mai folosit si am ramas cu el. Revin si cu poze ca nu am acum aparat pe acasa.
  9. Ala nu e cumva k65 sau k63? Parca la k68 era corpul rotund. daca nu ai facut rost spune ca poate gasim pe aici unul.
  10. Da 'nea Ivane, e model 638 din '92. Bataie in ambielajul stang urat de tot, si caut solutia cea mai ieftina dar si cat de cat ok sa il refac. Ce pareri sau sugestii aveti ?
  11. Sau asa. Vreo sugestie unde as putea gasi? sau macar pe la ce bani m-ar ajunge ?
  12. Un ambielaj stang de jawa 350 pe la cine as putea gasi ? si cam la ce pret?
  13. Salutari din Fieni! @Ovideu as putea sa garantez ca cea mai proasta portiune al traseului lor este intre Targoviste si Sinaia! Iti blestemi zilele! Cel putin Fieniul este un intreg santier in lucru si asa va ramane pentru muult timp. sau pana la alegeri......
  14. deacord cu colegul. daca era incompleta sau avea bube era ok sa o ciopartesti dar asa.. pacat de ea altii le cauta cat mai intregi. si eu aveam pitici de genu dar iti va parea rau apoi oricum spor la proiect! daca te decizi sa o tai...
×
×
  • Creează nouă...