Spionutz Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 In afara de cea din evacuare ... sau in toba de esapament ....... mai stiti pe undeva la un Virago 535 unde ar putea sa aiba limitator ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Si tu bre? Vezi ca deschisese discutie Bobi aka GSX600F pe tema asta. Converseaza-te cu el, poate a aflat ceva. Eu unul nu stiu sa aiba in alta parte decat pe admisie si/sau evacuare. Oricum nu in esapament... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 nu e motorul meu .... proprietarul spunea ca :citez "trage ca o Jawa" ...... El a cautat ceva limitatoare prin carburator... de genul unor membrane... eu sunt cu partea electrica .. nicidecum cu limitari si limitatoare... dar ma gandeam ca unii dintre voi...stie sau a mai intalnit fenomenul..... Mersi oricum mielule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSX 600 F Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Are limitari si in evacuare...de fapt in galeriile din toba 2 saibe groase!!! Dar din pacate nu am gasit si celelalte limitari!!! Poate ma poate ajuta cineva? 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate