Ruba Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Am un scuter FirstBike Sprinter de 50cc. E in 4 timpi. Modelul trebuie sa fie furat dupa un model japonez si nu ii gasesc echivalentulla motor a Fb-ului. Imi trebuie ca vreau sa iau niste piese si imi trebuie un scuter mai cunoscut care are motor asemanator cu al meu. Ma ajutati enorm daca imi ziceti. Va rog , merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinutz Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 sal! cauta pe google BAOTIAN cred ca-l gasesti pe al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Scuterele noastre cu denumirea comerciala de GoPOP si produse de BAOTIAN, NU au NICI o legatura din punctul de vedere al producatorului, cu firma mentionata de tine. Exista mari diferente de calitate observate de marea majoritate. Pe de alta parte, designul este similar si pe site-ul nostru, logindu-te in sectiunea "SPATIUL POSESORULUI" gasesti toate piesele de care ai nevoie si preturile la ele, mai putin manopera. Mentionam ca avem pe stoc TOATE reperele mentionate. Daca tot nu reusesti , contacteaza-ne telefonic sa iti rezolvam problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate