floricel Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 (editat) O parte din motociclete vor pleca pe platforme, vineri dimineata, iar posesorii cu auto. O parte vom pleca pe 2rotzi. Pana acum ne-am strans 14 enduristi. Sambata vor mai veni 10 vitezisti. Majoritatea vor veni cu perechi. Intoarcerea duminica dupa amiaza. Organizarea - ca si raidul de la Cheia. Poze saptamana viitoare. Rectific plecarea 03.06. Editat Iunie 1, 2005 de floricel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Sa nu cumva sa va opriti sa mancati in Balvanyos la restaurantul 'La Cetate' (sau cam asa ceva), ca nu o sa mai fiti in stare sa terminati nici un raid Cred ca e locul din tara asta unde se mananca cel mai bine! Daca totusi... incercati 'ciorba de fasole in paine' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Salut... as veni si eu... honda mea transalp rezista la drumurile alea ? cum dau de voi ? ( eu pot abia sambata dimineata sa plec din ploiesti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Sa nu cumva sa va opriti sa mancati in Balvanyos la restaurantul 'La Cetate' (sau cam asa ceva), ca nu o sa mai fiti in stare sa terminati nici un raid Cred ca e locul din tara asta unde se mananca cel mai bine! Daca totusi... incercati 'ciorba de fasole in paine' Cam asa e! Ciorba in piine e ... interesanta Dar sa nu omitem ca e cam scumpishor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 Transalpul Rezista daca este incaltat corespunzator. Vezi Liv care a fost cu noi la Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate