Sari la conținut

stefangc

Membru
  • Număr conținut

    256
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de stefangc

  1. Intre Focsani si Bucuresti o sa fie minim 5-6 radare. Not fun!
  2. In principiu merg si eu. Singura retinere este legata de valea oltului dn7. Poate gasim o alta ruta la intors, pe care se circula mai normal.
  3. Salut. Te referi la tura de 1 zi? Din cate stiu, Transfagarasanul este inchis pana in Iunie.
  4. Am fost astazi pana acolo pentru ca eram curios daca se mai intampla ceva. Imi pare rau sa va dezamagesc, dar proiectul pare abandonat. Oricum nici nu s-a lucrat prea mult la el. Cred ca putem uita de un circuit auto/moto langa Bucuresti pentru urmatorii ani. Poate cel de la Tg Mures o sa aiba mai mult succes. O sa pun mai pe seara si niste poze .
  5. In principiu exista o camera video care filmeaza intrarea in curtea institutului, care nu stiu daca cumva si inregistreaza pe ceva ceea ce filmeaza (insa banuiesc ca inregistreaza). Asta in cazul in care se va ajunge la probarea vinovatiei si va fi nevoie de dovezi (desi e destul de clar cine e vinovat).
  6. First of all: m-am interesat la Urgenta si mi s-a reconfirmat ca baiatul era constient si echilibrat. Urma sa il bage la un CT. Deci cred ca e optimista situatia. In al doilea rand, numarul de inmatriculare era distrus, nu am putut sa vad ce numar avea. Iar modelul de moto mie mi se pare mai degraba un Diversion, dar poate fi si Kawasaki, asa cum s-a mai spus. Era arsa complet. Bine ca nu a explodat.
  7. Asa e. O sa cobor din nou sa vad poate pot sa vad ce numar are moto, ca eu lucrez in cladire aici.
  8. Probabil inca un caz de neacordare de prioritate pentru un motociclist. Accidentul s-a intamplat chiar in dreptul intrarii in institut. O masina vroia sa intre si i-a taiat calea. Nu am vazut , doar am auzit bufnitura, insa dupa cum arata scena ... El era constient, salvarea a venit in vreo 10 minute. Sper sa fie ok. Moto cred ca o Yamaha diversion, care a luat foc imediat. Ne-am chinuit sa o stingem cu ce aveam prin institut si chiar am reusit pana sa vina pompierii. Nu i-am vazut numarul ca era totul ars. Poate mai stiu altii detalii. Oricum, faptul ca motociclistul era constient e un lucru bun. Nu am pozat pentru ca nu mi se pare OK in asemenea momente. Erau altii in jur care faceau poze, asa ca probabil o sa apara.
  9. Din pacate e greu de adaptat pe moto. Eu am una portabila care e mai mica insa nu vad ce fac ci ea cd ploua ...
  10. Suna interesant ce zici tu aici, insa vad ca ti-ai propus sa ii dai blana pe autostrada. Eu daca as merge, as evita autostrazile si as lua-o pe drumurile judetene, care in zona alpilor sunt superbe. Macar 60-70% din drum sa il faci inafara autostrazilor.
  11. Ce dracu tot mergeti la jegoshii aia de bulgari? Le pompam ca prostii bani in turismul ala de 2 bani, ca sa isi bata apoi joc de turistii romani (vezi incidentele cu oamenii blocati fara motiv in ianuarie, nenea ala arestat la granita ca era nervos ca nu il lasa sa ajunga in Romania, ziaristul de la PROTV arestat fara motiv, opritul de masini cu numere de romania sa le ceara 10 euro etc). Trebuia sa li se interzica accesul in Romania dupa incidentele din ianuarie!! NU MAI MERGETI IN BULGARIA. Daca sunteti nevoiti faceti ca un amic de al meu: nu se opreste nici macar pentru benzina sau cand merge in Grecia. Isi ia tot ce are nevoie de la noi. Insa din pacate cu moto e nevoie de 1 alimentare pana in Grecia. Cred ca chair o sa deschid un topic pentru boicotarea turismului in Bulgaria!
  12. Urmaresc de ceva timp topicul acesta si am remarcat si eu ca discutiile au inceput sa degenereze (recunosc ca nici eu nu vad scopul declararii profesiei). Sunt unul din cei care au mers la Garmisch in 2006, si va pot spune ca, intr-adevar, este foarte greu de mers in grup (mai ales pentru motociclistii romani, pentru ca in Austria am vazut grupuri compacte si de 15-20 motociclete). Unii vor sa mearga repede, unii vor mai incet, unii vor pauze mai dese, altii mai rare, unora li se termina benzina mai repede decat altora. Eu pot sa va spun ca dupa Garmisch, datorita divergentelor din 4 motoare am ramas 2. Pana in Garmisch am mers impreuna 4 motoare (mai greu, dar s-a putut) Desi am mai vazut useri care spun ca Dl Constantin merge cu 180 fara sa ii pese de ceilalti, pot sa le spun ca se inseala. Eu am mers cu dansul (eu nefiind genul care merge "blana") si a mers in ritmul meu. Poate in alte dati a mers altfel, insa eu vorbesc de cum am mers eu cu dansul. In concluzie cred ca sunt 2 variante: - se grupeaza motociclisti care merg in viteza de croaziera cam la fel (de exemplu Nazdravanul ar merge foarte bine cu Dl Constantin, chiar l-ar si depasi. Prietenii stiu de ce!) - se dau puncte de intalnire pe traseu Daca nu sunt fezabile, ramane intotdeauna varianta de mers solo, cu intalnire la destinatia finala. Insa in mersul in grup este bun mai ales in caz de probleme tehnice, cand ai cu cine sa te sfatuiesti sau cine sa te ajute. Parerea mea!
  13. Salut! Pe Garmin poti sa iti pui si harta Romaniei pe cand pentru Tom Tom nu exista (decat pana la Ungaria inclusiv). Insa Garminul este ceva mai scump. Ambele sunt foarte bune si au meniuri foarte usor de folosit. Stiu despre ce vorbesc pentru ca am si TomTom Rider (moto) cat si un Garmin Nuvi pt masina. Daca vrei mai multe detalii da-mi un PM
  14. Salut. Banuiesc ca te referi la Inspectii tehnice periodice care se fac la 2 ani, si anume ITP. Eu mi-am facut la Sama din sos Pipera (langa intersectia cu Barbu Vacarescu). Din pacate in Bucuresti sunt foarte putine locuri cu ITP pt moto.
  15. Super pozele. Cum e drumul pana la Vulcani (ultimii 10km)? acu vreo 3 ani cand am fost era numai pietris. L-au asfaltat cumva?
  16. Salutare! Ma inscriu si eu aici. Am BMWul de 2 ani si 13000 km. Sunt fan!
  17. mai exist mai, normal. Dar spre rusinea mea nu prea am mai bagat plimbari. De anul trecut din Garmsich am mai pus doar 3000 km pe motor. Dar te-am mai vazut in oras pe tine! Da-mi un PM sa schimbam niste numere de telefon, ca eu nu am nr tau.
  18. Cine mai vine? si de ce vrei sa pleci joi la 2pm?
  19. DN7 - Bucuresti - Arad prin Pitesti, Sibiu, Rm valcea, Deva: - Buc- Pitesti e ok - in Pitesti drumul e varza, iar soferii total idioti. Se circula haotic, mare atentie! - Pitesti - Rm Valcea - nu e grozav, atentie la gropile din curbele in ac de par - Rm Valcea - Sibiu (V Oltului) - e destul de prost, f aglomerat se circula foarte haotic - Sibiu - Deva - e bunicel - Deva - Arad - au aparut diverse cratere, traficul e foarte aglomerat si riscant Oricum tot DN7 e ingrozitor de aglomerat si plin de tiruri. Poate deveni frustrant
  20. Pai tu faci inainte de sesiune ce ar trebui sa faci dupa sesiune? Pune mana si invata!! si
  21. E practicabil drumul? Intreb pentru ca am auzit ca in Bulgaria nu sunt prea bune drumurile
  22. Pai si tu Leon80 cu ce mergi? ca in profil nu ai moto. Poate ai bici
  23. stefangc

    Accident

    Apropo de boul care a facut accidentul cu copilul si dupa aia a dat peste baiatul cu motocicleta, am patit ceva ceva oarecum similar prin decembrie. M-am oprit la o trecere de pietoni sa las o doamna sa treaca, eu fiind pe prima banda. Bineinteles ca pe banda 2 venea un idiot care a spulberat-o pe doamna respectiva, dar din fericire a lovit-o cu lateralul masinii. Apoi i-au trebuit vreo 50 m sa opreasca (avea o dacia logan parca, si mergea f tare). Intamplator si din fericire treceau si o salvare si o masina de politie. Cand l-au legitimat pe ala, avea doar dovada pt ca tocmai i se ridicase permisul pentru trecere pe rosu. Asa ca mare e gradina Domnului! Oricum mare atentie!
×
×
  • Creează nouă...