Sari la conținut

djidji_duru

Membru
  • Număr conținut

    242
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    notnasuiram
  • Skype
    marius.d.anton

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti/Ploiesti
  • Carnet moto din
    06.2004
  • Motocicleta
    Honda Africa Twin
  • Numar Moto
    PH-..-..

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Jawa TS 350, Honda Transalp, Yamaha TDM, Honda Africa Twin
  • Interests
    PC, munte, mare, motoare, foto, fermentarea berii artizanale

Vizitatori Recenți Profil

544 citiri profil

djidji_duru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. TRIUMPH ROCKET III. E usurica, manevrabila, poti face si Wheelie cu ea:
  2. felicitari pentru excursie. pozele sunt superbe si graitoare. banuiam eu ca sunt facute cu tehnica si pricepere (DYNAX 5D) . pentru asemenea excursii merita sa fii motociclist.
  3. Dumnezeu sa-l ierte ! L-am cunoscut pe Rontz cand avea nevoie de motociclist sa-l ia ca pasager la o intrunire de la Mizil acum 3-4 ani. Era asa de usor ca nici nu-l simteam ca pasager. Prezenta lui avea ceva linistitor si sufletul lui ceva nobil. Sper sa aiba grija ingerii de el in lumea celor drepti. Acum, totusi, ce putem face pentru cei apropiati lui ? Cu ce-i putem ajuta si alina suferinta ? Macar sa vada ca Raul a fost atat de iubit si apreciat ca om, ca prieten, acest lucru sigur le va linisti cat de putin sufletul.
  4. Eu am fost operat anul trecut in august la SPITALUL CLINIC DE URGENTA FLOREASCA, la SECTIA ORTOPEDIE III de trei doctori: Velciu Bogdan, Tutuianu Radu ( a se citi tzutzuianu) si Andrian Liviu . Am avut fractura de bazin, fractura de femur drept si fractura de tibie & peroneu picior stang. Tutuianu s-a ocupat de bazin. ceilalti doi de picioare. Cel mai binevoitor a fost Tutuianu. Cel mai rece Velciu. Andrian m-a luat in primire dupa ce Velciu a intrat in concediu. La prima vedere au facut treaba buna desi ma mai doare si acum piciorul drept. Sa vedem ce o sa se intample la urmatorul set de operatii cand e cazul sa-mi scoata fiarele. desigur am fost foarte atent cu toti.
  5. de aici si expresia: viata e complexa si are multe aspecte
  6. djidji_duru

    Accident Baneasa

    Maaa.. cand citesc ce scrii iar ma apuca nervii... Voi chiar nu va dati seama la ce pericol va supuneti ? cum adica ai vazut ca omu e cam disperat ca si se ia permisul ? si ce daca nu ai timp sa stai dupa asigurari ? dar ce PIIII BIIP ZDA ma-sii eu am avut timp sa stau in spital o luna si alte doua la pat ? BAGAMIAJ sa-mi bag... pai TREBUIE sa i se ia permisul mai copile, fiindca exista doua riscuri : UNU el va actiona in continuare la fel de idiot si va pune in pericol alti oameni iar DOI tu sa fii la fel de indulgent pe viitor si cu situatii mai grave. si daca un alt conservar care a fost iertat prosteste de un motociclist da peste tine iarasi fiindca nu s-a invatat minte ? invatati sa spargeti cercul vicios al lenei si jena de complicatii...
  7. ma bag si eu in seama: bunul simt al sigurantei individuale in primul rand si apoi al sigurantei celor din jur PLUS legea spun asa: te asiguri, semnalizezi pe distanta minima legala ( te mai asiguri odata) si dupa ce decizi ca manevra poate fi efectuata in conditii de siguranta, abia atunci actionezi . Acum, e relativa decizia de evaluare a conditiilor de siguranta, dar din nou, bunul simt trebuie sa dicteze.
  8. djidji_duru

    Accident Baneasa

    fu BEEP tu-le muma-n c BEEEP ur de idioti cretinoizi si dobitoci imbecili , baga BIIIP mi-aj in ei de scarbe de idioti cu daciile ca parca numai astia sunt stapanii strazilor si provoaca accidente. Ca accidentul meu si multe alte accidente sunt provocate intr-o proportie enorma de soferi zmei in dacii... fratilor nu mai cadeti la mica intelegere mai, duceti-va la politie, chiar daca veti considera ca pierdeti vremea, in felul asta participati activ ( mic cu mic se face mare) la educarea conservarilor inconstienti care se complac in bashinile proprii in masinile care le dau sentimentul de invincibilitate. FRATILOR, daca sunteti implicati in asemenea incidente, nu mai stati pe ganduri, apelati la politie sa faca toata tevadura, sa-i complicati viata idiotului din masina ca altadata sa fie extrem de atent cand mai circula si nu numai atat, sa si ii puneti in miscare pe politistii lenesi.... Uff... gata, mi-a trecut, m-am descarcat...
  9. mai ! nu mai aruncati mai cu ochii ca faceti mizerie.
  10. pai eu iti recomand ktm adventure LC8. e numai bun pentru incepatori mici ca tine
  11. djidji_duru

    O Privire De Mama

    Ca o completare va spun ce am simtit, dincolo de durerea fizica, in spital cand stateam dupa operatie in pat, noaptea, neputand dormi din cauza durerilor, si ma uitam la taica-meu si la maica-mea care venisera cu randul sa stea langa mine si sa aiba grija de mine. Erau distrusi de durere si de griji. Imi dadeam seama ca ar fi vrut ca ei sa imi ia durerea cu mana si sa o simta ei, numai sa fiu eu bine. Si ma uitam si la sotia mea care ma privea neputincioasa cand ma chinuiam pe patul de spital si ea ar fi vrut sa stea cu mine dar trebuia sa se duca acasa la fiul nostru care, la vremea accidentului, avea doar 2 luni. Deci, sa nu uitam ca suntem responsabili si, chiar daca facem ceea ce ne place, e posibil ca acest moft al nostru sa produca suferinta, dincolo de simpla neintelegere a pasiunii noastre de catre cei apropiati.
  12. ceea ce se scrie pe aici se poate numi instigare la violenta. ca fapt divers, exista bastoane cu soc electric care nu lasa urme si sunt foarte eficiente spray-urile cu piper. sunt foarte bune la sinusuri
  13. Salut. Acum 10 minute m-a sunat matusi-mea sa-mi spuna ca cel decedat este prietenul ei Mihai si pe care-l cunosteam si eu, il vazusem de vreo 2-3 ori pe la ea. Era un tip de-o veselie enorma si pe care ti-l doreai sa il ai in preajma. Are un copil de vreo doi anisori, se casatorise de curand cu o fata mai tanara . Dumnezeu sa-l ierte. :jump: se pare ca accidentul prin care am trecut eu ( intors un dobitoc in fata peste dunga continua - in cazul meu de pe contrasens) se tot multiplica intr-un mod ingrijorator. vezi accidentul de la buzau, pe podul de la maracineni si multe altele. situatiile astea ridica niste semne de intrebare. cred ca o sa tot aiba loc accidente pana cand fie motociclistii se revolta cum trebuie impotriva sistemului de aplicare a legii impotriva idiotilor care fac prostii, fie mor suficient de multi oameni pana se obisnuiesc idiotii de conservari cu existenta motocicletelor in trafic, dar nu este numai vorba de motociclete ci de respectarea cu un minim de bun simt a legii, regulilor si conventiilor de mers in trafic. pana atunci prefer sa renunt la motociclism fiindca am suferit prea mult in spital si nu vreau ca fi-miu de un an sa-si aminteasca de mine din poze. asa ca dragi motociclisti, aveti grija de voi si de persoanele dragi voua.
×
×
  • Creează nouă...