dns7ate Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Salutare! m-ar interesa si pe mine un alternator pe 12V de pe Jawa 638 TS, IJ Jupiter 4 sau MZ ETZ 250, daca are cineva , il rog sa posteze aici... sau sa ma contacteze pe mess ID: dns7ate ( Platesc nu moca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Salutare!m-ar interesa si pe mine un alternator pe 12V de pe Jawa 638 TS, IJ Jupiter 4 sau MZ ETZ 250, daca are cineva , il rog sa posteze aici... sau sa ma contacteze pe mess ID: dns7ate ( Platesc nu moca) Am eu alternator + bobine + relee cu totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Mai 2, 2008 Autor Share Postat Mai 2, 2008 In ce stare este?(de la ce model?) poti sa-mi dai cateva detali? cat ceri pe el? URGENT!!!!!! Daca mai are cineva alternator de vanzare sa posteze aici. va multumesc! Up!!!!! Alternator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fekete1974 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Daca vrei sa-ti schimbi si releul de tensiune si releul pt becul de incarcare din bord iti sugerezi sa-ti pui un releu electronic de incarcare de Dacie si un releu de faruri pt becul din bord.....se potrivesc perfect si nu mai ai treaba.......... Si pentru aprindere iti sugerez, aprinderea cu senzor........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate