Admin l.u.v Postat Mai 4, 2008 Admin Share Postat Mai 4, 2008 viteza aprox.180km/ora.. lucrurile-s clare..nu mai conteaza..la viteza aia apari ca o musca pe sosea..soferul tirului nici nu prea avea ce vedea!! dumnezeu sa-l ierte.. luigi vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergik Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 nu va mai tot lansati in supozitii ca ce viteza a avut.de unde sa aiba 180 sau 200.eu l-am cunoscut si am vazut si motoru dupa accident.nu mai tot vorbiti in nestire!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 nu va mai tot lansati in supozitii ca ce viteza a avut.de unde sa aiba 180 sau 200.eu l-am cunoscut si am vazut si motoru dupa accident.nu mai tot vorbiti in nestire!!!!!!!! fiind un forum fiecare are dreptul de a-si da cu parerea. altii vad ca dau in cu rip-uri. cred ca ar trebui dezactivat post-count-ul. daca stii ca viteza lui nu a fost de 200 la ora, poti sa o expui fara sa sari la gatul celorlalti. acum, inmormantarea a avut deja loc, dumnezeu sa-l ierte, macar sa aflam mai multe detalii despre accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate