cristacke Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 unde gasesc si eu ulei Metabond 2t? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Traiasca gugle: http://www.metabond.info/2tsin.htm (vezi acolo la comanda/contact) Dar sa stii ca merge si cu unu mai ca cel de la OMV (exista si minerale si sintetice). Sau daca vrei ulei "reising", care e facut sa opereze in "forja" ncearca REPSOL - desi se gaseste greutz. Dar cu regimurile de mers specifice orasului, adica timpi de relanti lungi si desi - numai cat stai la semafor - nu zic de cazurile in care nu ai loc sa te bagi nici cu bicla, nu stiu daca merita. Doar daca vrei sa mergi des pe circuit. SFAT: NU amesteca uleiurile - sub nici o forma mineral/sintetic, si preferabil chiar daca au aceleasi proprietati, nici macar producatorii intre ei - repet - preferabil. Termina mai intai uleiul din rezervor si sistem si baga altul dup-aia. Banuiesc ca pt moto din profil iti trebuie uleiul asta pe care-l cauti. Motorul tau din cate stiu are rezervoare separate de ulei si gaz, amestecul facandu-se pe traseu, pana la admisie. Editat Aprilie 25, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Aprilie 27, 2008 Autor Share Postat Aprilie 27, 2008 exact uleiul se amesteca singur.....nu stiu exact cand se termina ala dar mi s-a aprins becu si imi e frica sa mai marg sa nu raman fara ulei si sa calez motoru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate