Sari la conținut

cristacke

INACTIV
  • Număr conținut

    133
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristacke

  1. nu am mai putut ajunge aseara a fost cineva?
  2. eu am iesit si luni pe ploaie, si marti, azi de dim cand am plecat la munca erau 5 grade )
  3. ca tot veni vorba de ce s-a facut in week-end pun niste poze sa vedeti 2 frumuseti expuse duminica la 4 TUNING SHOW de la Vitantis.
  4. da de unde stii tu ma ) Mesaj completat ti-am zis si eu pe mess lunea trecuta
  5. a fost multa lume, ne-am plimbat, am fost la Ursu am baut un suc, o bere, am vb....spre ca lunea viitoare sa fim si mai multi
  6. ne-am strans cativa, a fost bine pt prima intalnire
  7. la acea parcare ma refeream si eu. chiar dak este bariera noi putem trece printre stalpi aia micuti si putem intra acolo.
  8. ne putem intalni la piatza. e destul loc acolo, putem merge si la un suc, o pizza, sus la terasa.
  9. nu prea am mai vizitat topicul asta de cand l-am deschis...ce ziceti sa stabilim o zi intr-un week-end sa ne intalnim toti sa ne cunoastem, sa vorbim, si poate si o plimbarica. ce ziceti?
  10. eu am brembo pe etriere nissin, si dupa parerea mea sunt cele mai bune, dar scumpe...80 euro ( si cred ca sunt doar doua placute)
  11. se poate ca releul sa nu functioneze tot timpu? cateodata incarca apoi iar raman fara curent...umblu pe la sigurantze le misc... si merge..apoi dupa un timp nu mai merge..
  12. releul este pe coditza, in lateral pe partea stanga, are un radiator de mare de aluminiu,
  13. aseara am luat bateria in casa, am incarcat-o la redresor si azi de dim a pornit la prima cheie....am mers pana la munk, aici am oprit motoru, l-am pornit iar si a mers... de doua ori a pornit, si se pare k mai este baterie...sa vedem mai tarziu.
  14. deci...avem asa -bateria are 12 si ceva cu motoru oprit, -cu motoru pornit are 14.6 -dak il turez putin creste... -cu contactu pus si motoru oprit, se aprind farurile, claxonul merge, totl merge perfect, cum dau la automat invarte de doua ori si imi ia curentu din tot...
  15. o sa verific asta si revin cu raspuns...releul este cumva pe coditza pe partea stanga?
  16. salut. am si eu o problema. in urma cu ceva timp am avut un accident si moto a fost cam stricata pe partea stanga. ea a stat toata iarna nu a fost pornita deloc. cand am vrut sa o pornesc nu am avut baterie, am pornit-o inpinsa. dupa ce am mers cu ea bateria nu s-a incarcat. am bagat-o pe redresor, am incarcat bateria, a pornit de 2 ori aseara, si azi de dimineata nu a mai vrut. bateria era moarta. am impins-o a pornit am ajuns la munca, am mers cu ea in orash cam jumatate de ora, am ajus la munca, bateria tot moarta. spuneti-mi va rog ce pot sa verific sa vad de unde ar fi problema.
  17. cristacke

    Accident Usor

    spune-mi si mie te rog...nenea cu skoda ce a patit? i-a luat permisu? sau au fost doar puncte si amenda?
×
×
  • Creează nouă...