ianachim Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 (editat) pentru cine nu are chef sa bata toata autostrada plecare 6.00 mol intrarea pe autostrada dus giurgiu - bac - adamclisi - vama veche intors constanta - babadag - slobozia - bucuresti in principiu enduro -touring Editat Aprilie 26, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Cred ca vin si eu pe ruta asta... Exact de autostrada vreau sa scap! Dar... raman vreo 2 zile la 2 Mai. Tu vrei sa te intorci in aceeasi zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 28, 2008 Autor Share Postat Aprilie 28, 2008 sal vineri muncesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Ups! Nasol pentru tine... Cum spuneam, eu raman pe 1 si 2 in 2Mai... Daca esti oricum hotarat sa faci tura asta, vin si eu dar numai pana acolo. Te las singur pe drumul de intoarcere. Da' esti baiat mare si te descurci tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigHead Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 pentru cine nu are chef sa bata toata autostrada plecare 6.00 mol intrarea pe autostrada dus giurgiu - bac - adamclisi - vama veche intors constanta - babadag - slobozia - bucuresti in principiu enduro -touring Salut, Cu cit (km/h) mergi? Cand vrei sa fii innapoi in Buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 Salut, Cu cit (km/h) mergi? Cand vrei sa fii innapoi in Buc? avand in vedere traseul undeva la 120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Ne vedem maine deci!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 1, 2008 Autor Share Postat Mai 1, 2008 Ne vedem maine deci!... 6 .10 plecarea seara buna sal "plecaram" 5 si am ajuns 3 1. gs rosu a cedat "nervos" undeva pe la inceputul autostrazii.................. man totul ok? vorba lui voicu ---- nu o mai spala 2. incepator lasat in vama in sfarsit bucuresti a2 calarasi bac ostrov adamclisi negru voda si........................ bulgaria DA am iesit pe la vama negru voda si am parcurs paralel cu granita prin 6 sate bulgare drumul pana la VAMA VECHE tare faza in vama NICI nu a meritat sa oprim era ca in statia de METROU dimineata la 7 am alergat la constanta sa mancam si am taiat.o pe drumul vechi de mare harsova slobozia urziceni 650 km 13 0re pe drum asfalt mai bun /mai prost drum de tara ceva pamant si piatra cubica soare nori ploaie merci pt companie baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Foarte frumoasa plimbarea Ianachim e ''maestru de calatorii'' daca o sa merge ti odata cu el o sa va comvinge ti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 1, 2008 Autor Share Postat Mai 1, 2008 Foarte frumoasa plimbarea Ianachim e ''maestru de calatorii'' daca o sa merge ti odata cu el o sa va comvinge ti. man lasa aplauzele si arunca ceva poze si pt amaratii care au muncit azi merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 man lasa aplauzele si arunca ceva poze si pt amaratii care au muncit azimerci Ma tot chinui sa pun poze dar nu merge , nu le incarca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 2, 2008 Autor Share Postat Mai 2, 2008 (editat) traseul din poza incepe dupa ce am iesit din A2 ca toata lumea stie autostrada si am mers "inversceas" marius Editat Mai 1, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Salut Mda, tare ma tem ca de la spalat mi se trag toate... Pur si simplu refuza sa sara de 90-100 Km/h!! De accelerat brusc nici vorba! Parca-i pe undeva un pitic rau care taie alimentarea pentru o clipa . O data sau de mai multe ori, cum are si el chef... Si cu regularitate atunci cand dau de vreun hop pe drum. Indiferent de viteza... Plus ca in momentul cand face asta pentru prima oara, acul turometrului o ia razna si indica turatii astronomice. Nu am alta idee decat ca undeva este un nenorocit de contact imperfect sau un fir (aproape) intrerupt... Dar de unde dracu sa incep sa caut?? . Vreo idee cineva?? Ma bucur ca ati avut o tura frumoasa! Poate pana data viitoare ii dau de cap si merg si eu tot traseul cu voi... BAFTA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 3, 2008 Autor Share Postat Mai 3, 2008 SalutMda, tare ma tem ca de la spalat mi se trag toate... Pur si simplu refuza sa sara de 90-100 Km/h!! De accelerat brusc nici vorba! Parca-i pe undeva un pitic rau care taie alimentarea pentru o clipa . O data sau de mai multe ori, cum are si el chef... Si cu regularitate atunci cand dau de vreun hop pe drum. Indiferent de viteza... Plus ca in momentul cand face asta pentru prima oara, acul turometrului o ia razna si indica turatii astronomice. Nu am alta idee decat ca undeva este un nenorocit de contact imperfect sau un fir (aproape) intrerupt... Dar de unde dracu sa incep sa caut?? . Vreo idee cineva?? Ma bucur ca ati avut o tura frumoasa! Poate pana data viitoare ii dau de cap si merg si eu tot traseul cu voi... BAFTA ! pacat man baga o intrebare la "zidu" super mester Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Asta ca sa nu mai ,,te razi" de Dakarul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 SalutMda, tare ma tem ca de la spalat mi se trag toate... Pur si simplu refuza sa sara de 90-100 Km/h!! De accelerat brusc nici vorba! Parca-i pe undeva un pitic rau care taie alimentarea pentru o clipa . O data sau de mai multe ori, cum are si el chef... Si cu regularitate atunci cand dau de vreun hop pe drum. Indiferent de viteza... Plus ca in momentul cand face asta pentru prima oara, acul turometrului o ia razna si indica turatii astronomice. Nu am alta idee decat ca undeva este un nenorocit de contact imperfect sau un fir (aproape) intrerupt... Dar de unde dracu sa incep sa caut?? . Vreo idee cineva?? Ma bucur ca ati avut o tura frumoasa! Poate pana data viitoare ii dau de cap si merg si eu tot traseul cu voi... BAFTA ! Frumos traseul vostru .!!! Vezi ca e posibil sa fie de la incarcare (releul regulator de tensiune) ...masoara cu un aparat ce tensiune iti baga in baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate