doc_exe Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Deja a fost evenimentu dar am vazut ceva membri motociclism.ro , cine a fost sa ridice mina sus !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 eu nu am fost, am facut accident acum cateva zile in urma in Bucuresti si nu am mai avut cum sa ajung in acasa (in Chisinau). Dar nici macar nu stiam de eveniment! Ma bucur sa gasesc aici un compatriot stai in Ch? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc_exe Postat Aprilie 28, 2008 Autor Share Postat Aprilie 28, 2008 dap stau in chisinau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 si eu sunt din chisinau, dar stau in bucuresti, sunt student aici. Trec des p'acasa, mai trec si cu motorul cand e vremea frumoasa... poate ne intalnim cumva prin chisinau! daca e, id mess: dex_the_bastard sau icq: 164254516 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc_exe Postat Aprilie 30, 2008 Autor Share Postat Aprilie 30, 2008 si eu ma fsot student in bucuresti vin in colo pe 23 iulie la metallica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Deja a fost evenimentu dar am vazut ceva membri motociclism.ro , cine a fost sa ridice mina sus !!!! Am fost, buna zama de peste De ce nu ai zis ceva? Noi am fost 5 de-aici. Poze o sa pun cand fac rost de ele de la ceilalti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc_exe Postat Mai 2, 2008 Autor Share Postat Mai 2, 2008 eu mam apropiat de cineva .. nush ce nik are si cum il kiama ..deja am uitat kiar si pe ce motor era... eu asha am inteles ca voi stati mai mult oprin md drept sau iluzie auditiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Pai am stat, 2 dintre noi s-au dus la Kiev, 2 s-au intors, unu mai freaca buha pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Cand mai mergeti la Chisinau sa rog sa ma contactati si pe mine sa va insotesc. Nicu 0722469202 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 eu unul sigur ma bag dupa sesiune, s'ar putea si pana atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 si eu si eu ma bag la drum!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Si eu as vrea sa vad Chisinaul pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doc_exe Postat Mai 5, 2008 Autor Share Postat Mai 5, 2008 vad ca sunt doritori chisinau e frumos orash..daor pacat de drumuri proaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lsd Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Stie cineva de intruniri moto in Chisinau? As fi foarte interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Am fost, buna zama de peste De ce nu ai zis ceva? Noi am fost 5 de-aici. Poze o sa pun cand fac rost de ele de la ceilalti. Multumim celor care ne-ati onorat cu prezenta si daca aveti poze o sa va rog sa postati si voi pe Salaj si sa fiti pe faza acolo ca trebuie sa intre poze zilele urmatoare. MULTUMIRI SI RESPECT /index.php?showforum=148 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Nu cred ca vorbim de acelasi MMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate