Sari la conținut

nick28

Super Membru
  • Număr conținut

    701
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    nickcraro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    iasi
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Suzuki Gsx 750 F 2001
  • Numar Moto
    de Neamt

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha XT 600 E

Vizitatori Recenți Profil

864 citiri profil

nick28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am eu nevoie dar nu merge PM la tine.
  2. Cum naiba de sunt atatea accidente in care sunt implicati motociclisti fara permis? Ori sunt foarte multi ori sunt comva mai predispusi la accidente ?
  3. Imi inchipui ca mergeati alineanti stanga dreapta, tu fiind al doilea erai pe dreapta, iar al treilea direct in spatele primului, de aia s-a dus in el.
  4. Cum tu nu stii ca pe motociclism.ro sunt numai virgini si neprihaniti? Ce conteaza ca retardul ala nu avea permis si drept de circulatie la masina, comteaza ca bietul motociclist l-a vazut oprit pe mijocul strazii fara semnizare si a vrut sa treaca de el. Multa sanatate la motociclist!
  5. La fel patesc si eu la prima pornire din primavara desi este tinut in garaj incalzit cat de cat peste iarna. Pana nu pun si la bateria de la masina si nu dau serios la demaror nu o ia. daca cineva are o solutie cred ca ar fi utila pt toti posesorii de GSXF.
  6. Pentru corectitudine tin sa spun ca atat politistul cat si motociclistul erau din orasul Harlau, jud. Botosani iar accidentul a avut loc tot in jud. Botosani, in loc. Maxut daca tin minte bine, sat in care se intra direct din orasul Harlau (ca Voluntari si Bucuresti sa zicem).
  7. Totusi pe de parte cel mai dezastruosi sunt soferii bucuresteni (sau este soferii bucuresteni, sa inteleaga si ei ce zic).Doar aici vezi ca culoarea rosie a semaforului e facultativa, vezi motoare mergand pe trotuar, depasir pe linii de tramvai peste delimitatoarele alea de sens si muuuulte altele.
  8. Acum ca ti-au fost pusi la punct dusmanii, poti sa spui care va fi traseul pe care il vei urma? Nu pot sa cred ca nu ai nici un plan concret si mergi chiar unde te duce drumul.
  9. Chiar crezi ca daca avea echipament saracu motociclist ar fi scapat sau spui si tu asta cu echipamentul ca asa se zice la accidente? Sunt sigur ca la impact ca asta, poti sa ai mama echipamentului ca nu te salveaza.
  10. Daca il lua o masina in bot pe mos, cum se intampla atat de des nu se trezeau toti sa zica ca avea 200 pe ora. O sa se faca expertiza si o sa se stabileasca viteza, dar mor unii de la un pumn, ce sa mai zici cand te loveste un motor de 200+kg chiar si la 30km/h. Deonotologii astia fara permis A si fara motor o sa zica ca si mecanicul de tren e vinovat cand ii sare sinucigasul in fata, ca daca ar fi mers un pic mai incet...
  11. Am dat gaz la enduro si te poate ridica pe o roata sau arunca din sa de nu te vezi. Si nici un chopper intra-ntaia sau a doua nu e chiar blajin daca-l turezi. In fine, am zis asta ca sa vedem ca avem si noi idei preconcepute nu doar necunoscatorii.
  12. De unde ati tras cu totii concluzia ca era SS ? Poate era naked sau enduro.
  13. Foarte bun review-ul. As mai adauga ca minus faptul ca trebuie sa muncesti destul de mult la ea sa iei o curba stransa cu a doua sau a-intaia datorita lungimii si unghiului furcii.
×
×
  • Creează nouă...