iuliano Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 ms pt raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 s-o stapanesti sanatos , super motor, bv super alegere , sa va bucurati unul de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIM Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 in primul rand sa o stapanesti sanatos si fara nici un eveniment dc e posibil,si in al 2 lea zi mi te rog cum e cu rodajul,;ie ;i au zis s n trec de 4000turatii ,pana fac cam 1000km...asta la ninja mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 5, 2008 Autor Share Postat Mai 5, 2008 in primul rand sa o stapanesti sanatos si fara nici un eveniment dc e posibil,si in al 2 lea zi mi te rog cum e cu rodajul,;ie ;i au zis s n trec de 4000turatii ,pana fac cam 1000km...asta la ninja mea. Mah eu din cate am mai inteles si vazut pe la altii , ar fi cam asa primii 1000 km maxim 6000 ture , si pe urma inca 800 maxim 10.000 ture. Acuma mai int si tu , pana la urma e bine sa-i faci rodaj. P.S: merci pt urari , sa o stapanesti sanatos si tu . Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 OK..ms ..Am dat si eu comanda de motor....sapt asta au zis baietii ca ajunge... sper sa merag treaba bine. Asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 OK..ms ..Am dat si eu comanda de motor....sapt asta au zis baietii ca ajunge... sper sa merag treaba bine. Asfalt uscat!! Unde ai dat comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Grija mare ca e o fiara . Nu iarta nimic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 belea.Sa ai parte de el. Cat despre amortizorul de directie,mie`mi cam vobleaza la fiecare schimbare de treapta mai brutala Oi fi eu de vina? o fi el? Per total,motocicleta este o mica bestie. Cat mai multe zeci de mii de km fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 ce intrebare am ..... ce moto ai mai avut? cati kilometrii ai in total pe 2 roti? si care este treaba cu acele moduri de setare? intreb asta pt a'mi face o parere, daca as putea trece direct pe 1.000 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 ce intrebare am ..... ce moto ai mai avut? cati kilometrii ai in total pe 2 roti? si care este treaba cu acele moduri de setare? intreb asta pt a'mi face o parere, daca as putea trece direct pe 1.000 mersi 1.Am mai avut 3 moto , un ZZR 400 , ZX-9, R1, si acuma asta. 2. Km , sincer habar nu am , am umblat oricum cu ele. Mi-am luat si botezu cu ZZR-ul 3. treaba cu moduriile de setare , e' ca iti ia din puterea motorului. Acuma de tine depinde daca te crezi in stare sau nu sa treci pe o mie, dar parerea mea e sa nu o faci , daca ai mers numai pe 125 sau 400. Nu stiu ce sa iti raspund , de tine depinde totul , pana la urma tu o conduci si numai tu stii cat gaz ii dai. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) john , inceteaza , te rog frumos daca te prind pe 1000 te dau jos cu fortza de pe motor Editat Mai 7, 2008 de Vici Biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 MALOSSI, esti off'topic eh... pana la urma raman la gixxerul de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 E frumoasa foc.. S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Pt ca stiu ca ea va avea de tine .Pup u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 E frumoasa foc.. S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.Pt ca stiu ca ea va avea de tine .Pup u pup u 2 . DANKE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 pup u 2 . DANKE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 Astept sa ne dam amandoi .............cu mobrele ...bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 imi poti spune te rog mai multe drespre acele moduri de setare ... care modifica puterea motorului? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 imi poti spune te rog mai multe drespre acele moduri de setare ... care modifica puterea motorului?multumesc. mai multe , insemnand ce?pt ca in mare parte am raspuns deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Astept sa ne dam amandoi .............cu mobrele ...bineinteles Pai normal...da sa iau plasticu' repede repede,sa-mi tii pumnii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 Pai normal...da sa iau plasticu' repede repede,sa-mi tii pumnii. Vin cu tine la examen ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Vin cu tine la examen ...... La sala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 cu cat iti reduce puterea, cum face asta .... ceea ce stii si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 La sala? si la sala si la traseu" ( poligon) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 si la sala si la traseu" ( poligon) Pey io zic sa dai sala in locul meu,ca tot Alex ne cheama pe amandoi Si dau eu doar poligonu'. Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate