tiggernlg Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 Pey io zic sa dai sala in locul meu,ca tot Alex ne cheama pe amandoi Si dau eu doar poligonu'. Ce zici? Cum vrei tu ........eu unul prefer poligonu' , sala e de rahat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Cum vrei tu ........eu unul prefer poligonu' , sala e de rahat ) Pey tocmai...tu ai mai dat sala,stii cum e.De asta ma lasi pe mine unde e mai usor. Nu de alta ,da-s mai mica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 ) Pey tocmai...tu ai mai dat sala,stii cum e.De asta ma lasi pe mine unde e mai usor. Nu de alta ,da-s mai mica ... Bine sa zicem ca se rezolva....da' mie ce-mi iese la toata treaba asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Bine sa zicem ca se rezolva....da' mie ce-mi iese la toata treaba asta ? O apa plata in Paw? Sau bine,hai o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 O apa plata in Paw?Sau bine,hai o bere Mintea mea nu are cunostinte despre acest "paw", si totusi prefer apa plata . Berea o bei tu .Stiu si simt ca iti doresti tu berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Mintea mea nu are cunostinte despre acest "paw", si totusi prefer apa plata . Berea o bei tu .Stiu si simt ca iti doresti tu berea Io bere??neah...raman la santal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 Io bere??neah...raman la santal pai da asta ziceam si eu SANTAL cu gust de drojdie .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 f. tare topicul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 f. tare topicul ! Nu-i asa? foarte tare motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 (editat) Opa,se aduna gixxerele de o omie pfaaa...frumos. Sa il stapanesti sanatos! Editat Mai 12, 2008 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Nu-i asa? foarte tare motoreta Alex,gata cu examenu'.De-acu facem liniutze Pupa fata pe baiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 Alex,gata cu examenu'.De-acu facem liniutze Pupa fata pe baiat eu m-ai stau o luna pana ne dam la liniutze. Te las sa prinzi si tu ceva experienta Eu "picai " ieri si am mana stanga in ghips . p.s :sex oral complexatiilor care au masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 la naiba. ai cazut cu motoreta? ce, cum s'a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 la naiba. ai cazut cu motoreta? ce, cum s'a intamplat? Mergeam agale pe un drum cu multe gropi , maxim 50 sau 60 . In spatele meu unu cu un Jeep.La un moment dat imi apare o ditamai groapa in fata , dau semnal sa ma bag sa depasesc , muistu , nu ma lasa si deodata il vad langa mine. Am pus frana , pe jos era SLZ de nisip si pietris si ma duc in (cuvant urat) .........intru in el si pe urma pe asfalt. ion fine........nu pot scrie mult ca scriu cu o singura mana. ma pish.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 MALOSSI, esti off'topic eh... pana la urma raman la gixxerul de 600 si eu la fel /index.php?showtopic=222138 care stie care are, e doar o intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 si eu la fel /index.php?showtopic=222138 care stie care are, e doar o intrebare ok , da' care-i intrebarea? .............ce evacuare sa iti pui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate