Memutzu Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Hellp!!! Am un Kawasaki gpz 400r si am o problema destul de mare cu el....legata de motor....mi s-au sparta niste chesti prin el ...si am cautat un mecanic...am gasit unu i-am duso a desfacuto sa uitat dar problema e ca.....pisele nu se gasesc decat la comanda in japonia deoarece modelu asta e facut numai pt japonia....cine ma poate ajuta cu un mecanic bun...sau un service care sa poata face ceva in legatura cu chesti asta.... Multumesc anticipat. P.S. daca se poate sa fie din bucuresti sau macar de prin preajma....ca nu mai fac aceeasi treaba sa ma car cu ea pana nu stiu unde sa ma intorc cu ea asa cum am dus-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Hellp!!! Am un Kawasaki gpz 400r si am o problema destul de mare cu el....legata de motor....mi s-au sparta niste chesti prin el ...si am cautat un mecanic...am gasit unu i-am duso a desfacuto sa uitat dar problema e ca.....pisele nu se gasesc decat la comanda in japonia deoarece modelu asta e facut numai pt japonia....cine ma poate ajuta cu un mecanic bun...sau un service care sa poata face ceva in legatura cu chesti asta.... Multumesc anticipat. P.S. daca se poate sa fie din bucuresti sau macar de prin preajma....ca nu mai fac aceeasi treaba sa ma car cu ea pana nu stiu unde sa ma intorc cu ea asa cum am dus-o... Orice reprezentanta Kawasaki te poate ajuta in legatura cu comandarea pieselor, asta daca crezi ca te tine buzunarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 spune si tu ce piese s-au stricat ca asa poate lumea sa isi dea cu parerea mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate