Sari la conținut

APRINDERE C.D.I. PT. NIPRU

Vizitator DARK-RIDER-82
 Share

Postări Recomandate

Vizitator DARK-RIDER-82

SALUTARE! as vrea sa schimb delcoul de nipru cu avans centrifugal , si sa montez un C.D.I. stie cineva cam ce as putea sa montez asha ceva , si sa fie si cu senzor magnetic HALL :blbl: sper sa stie cineva , (manule astept si de la tine un reply:) ) cum se face , ce se poate monta, si cat costa ! multumesc anticipat :makeout:

BAFTA!

:moto:

:ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

merge f bine cu avansu ei centrifugal...care este!

mai da-mi o data adresa ta si iti trimit pesele gata facute si un cdi.

modulu:800.000

senzoru:350.000

platou+noua cama:500.000

+schema...

ramine doar sa-ti faci tu inst el. dupa skema ce ti-o trimit...

dak-ti convine suna-ma,dak nu dute la dezmembrari auto intereseazate de pretzuri pt modul si senzor...si dupa aia sigur ai sa ma suni :makeout:

Link spre comentariu

Vizitator DARK-RIDER-82

manuel , sa stii ca suna cel putin spus "tentanta" oferta ta , da' sunt pus la perete de parinti , sora si vreo alti 5 bikeri , sa fac motoru' orice ar fi ......... si cu orice fel de piese , ca na a venit vara , permis de conducere am luat , nu ma mai lasa in pace ........ :blbl: MA VOR CU EI......... IN GRUP .... sigur o sa apelez la tine ca la altii nici atat n-am gasit (inca nu am aflat cum mortii ei de aprindere arata.......... ) poate aflu intr-un final......... :o dar poti sa fiii sigur ca la tine apelez prima oara cand am ceva $ disponibili ! momentan ma "imprumuta " taica-meu cu vreo 10 mil numa sa o fac si sa o inscriu........ MAI VB!

BAFTA! :o

:wave:

AH DA UITAM : POATE NE VEDEM LA VREO INTRUNIRE:)

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
merge f bine cu avansu ei centrifugal...care este!

mai da-mi o data adresa ta si iti trimit pesele gata facute si un cdi.

modulu:800.000

senzoru:350.000

platou+noua cama:500.000

+schema...

ramine doar sa-ti faci tu inst el. dupa skema ce ti-o trimit...

dak-ti convine suna-ma,dak nu dute la dezmembrari auto intereseazate de pretzuri pt modul si senzor...si dupa aia sigur ai sa ma suni :what:

salutare Manuel.

sunt interest si eu de un CDI. nu prea cunosc problema, daar am si eu un Nipru si vreau sa-i ofer tot ce e mai bun. Ai putea sa ma lamuresti, in linii generale, ce e cu CDI-ul asta. Stiu ca e vorba despre aprindere, ca reninti la platini, dar care sunt avantajele?

mersi mult. awosimson@yahoo.com asta e adresa mea de e-mail.te rog sa-mi trimiti mai multe detalii si cum putem sa batem palma!

:banana: noroc si toate cele bune

Link spre comentariu