Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 SALUTARE! as vrea sa schimb delcoul de nipru cu avans centrifugal , si sa montez un C.D.I. stie cineva cam ce as putea sa montez asha ceva , si sa fie si cu senzor magnetic HALL sper sa stie cineva , (manule astept si de la tine un reply:) ) cum se face , ce se poate monta, si cat costa ! multumesc anticipat BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 merge f bine cu avansu ei centrifugal...care este! mai da-mi o data adresa ta si iti trimit pesele gata facute si un cdi. modulu:800.000 senzoru:350.000 platou+noua cama:500.000 +schema... ramine doar sa-ti faci tu inst el. dupa skema ce ti-o trimit... dak-ti convine suna-ma,dak nu dute la dezmembrari auto intereseazate de pretzuri pt modul si senzor...si dupa aia sigur ai sa ma suni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 manuel , sa stii ca suna cel putin spus "tentanta" oferta ta , da' sunt pus la perete de parinti , sora si vreo alti 5 bikeri , sa fac motoru' orice ar fi ......... si cu orice fel de piese , ca na a venit vara , permis de conducere am luat , nu ma mai lasa in pace ........ MA VOR CU EI......... IN GRUP .... sigur o sa apelez la tine ca la altii nici atat n-am gasit (inca nu am aflat cum mortii ei de aprindere arata.......... ) poate aflu intr-un final......... dar poti sa fiii sigur ca la tine apelez prima oara cand am ceva $ disponibili ! momentan ma "imprumuta " taica-meu cu vreo 10 mil numa sa o fac si sa o inscriu........ MAI VB! BAFTA! AH DA UITAM : POATE NE VEDEM LA VREO INTRUNIRE:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 merge f bine cu avansu ei centrifugal...care este!mai da-mi o data adresa ta si iti trimit pesele gata facute si un cdi. modulu:800.000 senzoru:350.000 platou+noua cama:500.000 +schema... ramine doar sa-ti faci tu inst el. dupa skema ce ti-o trimit... dak-ti convine suna-ma,dak nu dute la dezmembrari auto intereseazate de pretzuri pt modul si senzor...si dupa aia sigur ai sa ma suni salutare Manuel. sunt interest si eu de un CDI. nu prea cunosc problema, daar am si eu un Nipru si vreau sa-i ofer tot ce e mai bun. Ai putea sa ma lamuresti, in linii generale, ce e cu CDI-ul asta. Stiu ca e vorba despre aprindere, ca reninti la platini, dar care sunt avantajele? mersi mult. awosimson@yahoo.com asta e adresa mea de e-mail.te rog sa-mi trimiti mai multe detalii si cum putem sa batem palma! noroc si toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawasaki_Owns Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Salut Manuel, ma intereseaza si pe mine un CDI si senzor HALL, da-mi un nr. de telefon pe PM sa vorbim. Bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Practic ai un disk cu un magnet prins pe cama aia si un senzor Hall pe margine. Nu stiu cum te legi la CDI ca ... nu am studiat problema deloc. Nu ar trebui sa fie complicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate