libelula Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 frumoase poze si tare trupa.. la mai multe.. Liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 frumoase poze si tare trupa..la mai multe.. Liviu Ce sa-ti fac daca vroiai sa fac bucse la rulmentii aia acum mergeai cu moto si ieseai si mai ieftin si mai repede decat cu aia originali . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Cred ca am fost una dintre cele mai pestrite gasti vazute vreo-data! Numa' ceva naked mai lipsea ca in rest... Dupa ce ne-am despartit la BV am plecat cu Ghostu' spre Fagaras, unde am stat pana azi si m-am tavalit cu crosseru'. Poze peste vreo doo zile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Ce sa-ti fac daca vroiai sa fac bucse la rulmentii aia acum mergeai cu moto si ieseai si mai ieftin si mai repede decat cu aia originali . Da-i romanului mintea ce de urma. Acum am si o janta noua de vanzare (rezerva) ). Vezi, data viitoare fii mai insistent.Bafta, vb zilele astea. L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate