Rinno Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Baieti oricum a fost palpitanta excursia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 frumoase poze si tare trupa.. la mai multe.. Liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 frumoase poze si tare trupa..la mai multe.. Liviu Ce sa-ti fac daca vroiai sa fac bucse la rulmentii aia acum mergeai cu moto si ieseai si mai ieftin si mai repede decat cu aia originali . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Cred ca am fost una dintre cele mai pestrite gasti vazute vreo-data! Numa' ceva naked mai lipsea ca in rest... Dupa ce ne-am despartit la BV am plecat cu Ghostu' spre Fagaras, unde am stat pana azi si m-am tavalit cu crosseru'. Poze peste vreo doo zile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Ce sa-ti fac daca vroiai sa fac bucse la rulmentii aia acum mergeai cu moto si ieseai si mai ieftin si mai repede decat cu aia originali . Da-i romanului mintea ce de urma. Acum am si o janta noua de vanzare (rezerva) ). Vezi, data viitoare fii mai insistent.Bafta, vb zilele astea. L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate