criofix Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 Daca este cineva dispus sa isi schimbe motoru, poate sa-l schimbe cu al meu...... nu mai pot plati leasingu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
criofix Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 Pt cei interesati pot da mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Imi pare rau pt. tine...Bagasi ceva bani in el! Parbriz,faruri suplimentare,sissy bar, portbagaj,etc...Zi-mi de curiozitate, cit ai de dat pe luna ?Poate gasesc pe careva sa-l vrea...Baga si tu toate datele "problemei"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 hai mă , nu te-ai săturat de anunţuri la oha.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 iti dau eu niprul la schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate