gabitzu_mobristu Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 am inceput sa golesc atelieru ... asa ca am de vazare : piese manet (2*cutia de viteze , 1 ambielaj , 1 aprindre ) piese carpati (ambielaj , pinoane cutie ) numeroase piese de mobra seturi motor de mobra modificate de curse -100 lei/buc 1 roata honda in 3 spite - 40 lei aprinderi de mobra - 10 lei / buc 2 pistoane carpati -15 lei/buc 1 buc suspensie spate mobra - 20 lei 1 bucata furca mobra -20 lei 1 bucata carburator mobra -20 lei 1 buacata carburator carpati -10 lei 1 bucata rezervor mobra -10 lei 1 bucata rezervor mz 250- 10 lei 4 roti mobra -30 lei/buc 1 arbore cotit nipru (trebuie rectificat) -30 lei 1 bucata mobra modificata ( motor curse , 11 cp , viteza max 120 km/h , toba curse , acte ok , fara asigurare) - 200 euro PRETURILE SUNT NEGOCIABILE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) poti pune poze cu roata de honda?fata sau spate? Editat Mai 4, 2008 de christensen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) asa, bine-ai inviat...esti scump la vedere betivane as avea nev de cate ceva din ce-ai pe acolo....intra si tu pe mess sa vb si poate ne mai auzim la o bauta, ceva, ca de cand n-am mai vb Editat Mai 4, 2008 de Mr_ORL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 care au fost modificarile care le ai facut la mobra pentru curse? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Mai 5, 2008 Autor Share Postat Mai 5, 2008 roata de honda e de fata .. ii trebuiesc discu de frana si rulmentii , mr.orl .. salut ombre uite bine fac , mai traiesc , mai mult printre fiare (oameni si motoare) ,intru si pe mess .. id meu este dark_war18@yahoo.com in legatura cu seturile motor de mobra se pot spune multe... da hai sa iti dau niste detalii marirea capacitatii cilindrice , marirea canalelor de baleaj ,evacuare si admisie in functie de anumite diagrame si dupa experienta in domeniul modificarilor motoarelor in 2 t ptr curse .. mai multe putem vb pe mess .. ai id meu mai sus modificari la mobra ar fi destul de multe : motorul : piston de 42 , marite canale de balej , evac , admisie , + 2 evacuari laterale , + 4 admisii prin piston .. diagrama este copiata de la o aprilia rs de 50 cmc , ambielaj usurat , volum in carter miscorat ( ptr a arunca mai repe gazul pe transfere in camera de ardere ) , rulmenti noi , oala de ambreiaj noua , cutie viteze modificata ( 1 ceva mai lunga si restu mai scurte ) , pinion de atac de 11 , usurata motoreta ( are in jur de 65 kg cu plinu facut ) , lustruite galeriile , oala de ambreaij si tren mobil modificate , toba sport , carburator mai mare ( de minsk) , si mai sunt multe de spus ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Salut! M ar interesa si pe mine cateva piese. Spre ex in ce stare sunt rotile de mobra? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 rotile sunt ok .. una e chiar cu spite mai groase .. vb pe mess dark_war18@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiuc Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 un kit de lant pentru pentru hoinar nu ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aerosavelli Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 As dori eu carburatorul de carpati, am probleme la plutitor si cui pontou. Carburatorul de mobra/hoinar se potriveste la carpati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolt Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 salut! mai ai piese de mobra? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Garantat mai are!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate