Sari la conținut

mihaiuc

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mihaiuc

  1. Ce modificari ai dorii sa faci ? Un lucru important este ca cu cat maresti performantele motorului automat creste semnificativ consumul (1,3 l la 10 min in regim de cursa) si scade fiabilitatea motorului.
  2. Salutare, doresc sa cumpar carcase de hoinar (carterele si capacele laterale) si radioatoare (cilindrii fara bucsa de fonta). Pot sa dau la schimb: carburatoare, genti, aprinderi complete de hoinar si cilindrii de mobra cu sau fara camasa. Pentru cei interesati de kit piston va recomand de la Wstandard (din experienta personala sunt cei mai buni ca si rezistenta si calitate), se gasesc la cotele : 39.00 39.50 40.00 40.50 41.00 41.50 42.00 42.50 43.00 45.00 45.50 46.00 Pretul unui kit piston(piston, segmenti, bolt si sigurante) este de 55 sau 60 de lei si le pot trimite oriunde in tara. Eu utilizez motorul in regim de competitie la competitii de karting. Daca sunt persoane interesate sa modifice motoare de hoinar va pot ajuta cu cateva sfaturi despre aprinderi electronice, carburatoare, cilindrii, reed valv, tobe de esapament, cutii de viteza, etc. Salutare
  3. Avand in vedere ca resursele nu ma ajuta sa continui in sportul acesta, am decis sa iau o pauza pana cand voi fi cu un statut financiar mai bun, astfel dupa vanzarea motocicletei... acum urmeaza vanzarea echipamentului si anume : Tricou FOX marimea XL culoare rosie 40 lei Costum FOX 360 tricou XXL si pantaloni 34 120 lei Cizme Alpinestar tech 7, numar 44, in unele locuri putin descusute, talpa uzata (se gasesc talpi de schimb 18 $) 130 lei Pantalonii MX de la Shift Squadron Racepants NOI, marimea 32 180 lei Manusi sixsixone marime L, Fox marime L si Ktm marime M 50 lei perechea Cizme Oxtar Space, nr 44, trecute de prima tinerete, in unele locuri putin descusute, talpa stanga prezinta urme de uzura 90 lei Ochelari Arnette, in curand si poze 70 lei Genunchiere Fox (momentan nu au poze) http://www.google.ro/imgres?q=knee+pads+fo...t:429,r:15,s:18 50 lei Protectie pe plasa model UFO Scorpion, *Nu este marca Ufo este un No name, dar sa prezentant bine (poze in viitor) marime M 150 lei Mai am o pereche de manusi noi Alpinestars dual glove noi marime L dar momentan sunt disparute disparute din husa lor, daca le gasesc anunt. Mai multe detalii pe email si messenger: canpan_mihai@yahoo.com sau mai prompt la Nr: 0740065578
  4. Salut te pot ajuta eu cu o sugestie, Forma Dominator. Au balama, soseta interioara, poti schimba talpile la ele, pret 500 lei. Noi Mesaj completat Ma sucuzati, la pretul 420 lei este un alt model de la forma fara soseta de gel si articulatie. Mesaj completat Ma sucuzati, la pretul 420 lei este un alt model de la forma fara soseta de gel si articulatie.
  5. Cat te-a costat cu tot cu transport si ai cumparato de pe siteul de mai sus?
  6. Stie cineva ceva despre cizmele Forma? M-ar interesa acest model: http://www.coast2coastoffroad.co.uk/index....roducts_id=3345 Mie mi se par ok la prima vedere la pretul la care sunt 420 lei. Astept si parerea voastra. Multumesc.
  7. Cel mai bun pret la Asterix care l-am gasit http://www.rockymountainatvmc.com/productD...odFamilyId=7569 . Trimite si in Ro.
  8. Stie cineva cum se poate schimba talpa la alpinestar tech 6? Am gasit talpa de cumparat pe net. A mai facut cineva asa ceva?
  9. Am avut si eu un kx 125 din 96. Bagam 20 ml ulei la litru.Si in cutie bagam 10W40 si cand era frig bagam 10w30 (Numai Motul) Probleme cu el? Am avut probleme cu ambreajul se uzea repede din cauza coroanei de ambreaj.
  10. NU poti fi cu toate mai Dan ) Stai linistit nu e chiar asa rau iti iei un cross care e mult mai ieftin decat un enduro si suplimentezi banii ramasi de la enduro pt echipamentul de protectie! Iar apoi mai ai nevoie de vointa si curaj ! Bafta
  11. Sunt foarte curios cat de puternica este aceasta motocicleta si vreu neaparat sa probez una.
  12. Ce se poate intampla daca se pune mai mult ulei de amestec in benzina, inafara ca scoate mai mult fum?
  13. Si eu am anumite probleme cu pornirea ! Am un motocross kawasaki kx 125 si cand mi se opreste motorul in padure (fiind infocat), nu mai porneste nici de cum la kik starter, dar in schimb impis sau la vale porneste in 2 metrii. Care ar putea fi problema? Tot timpul bujia imi este neagra si am schimbat-o si cea noua s-a inegrit. Cineva mi-a spus ca ar putea fi o problema din carburator cum ca nu este reglat amestecul benzina - aerul. Imi poate explica cineva cum sa reglez carburatorul ?
  14. Eu iti recomand o armura pe plasa, am no name la 300 lei si protejeaza f bine dar se observa lipsa de calitate a plasei si a cusaturilor. Si inca un sfat sunt foarte importante protectile dar daca e sa te accidentezi te accidentezi! Eu in prima tura serioasa de enduro mi-am fracturat un os de la antebrat, articulatia cu palma (zona ce nu ti-o protejeaza nici o protectie! Succes la alegerea echipamentului !
  15. Eu cred ca nu te-ai mai dat pe un motocross pana acum! Daca te-ai fi dat ai fi inteles ce inseamna crf 450 Eu te sfatuiesc mai intai sa incerci un cr sau kx sau sx sau rm de 125 sa vezi cum sta treaba cu 2 timpi. Bafta la alegere
  16. Eu am 16 ani, 184 cm, 76 Kg si am ales Kawasaki kx 125, 2 timpi! pentru ca de asta am avut bani. Initial doream si eu ceva cu far si sa il pot inmatricula sa pot ajunge cu el la padure. La inceput a fost dificil sa invat deoarece nu aveam cu cine sa ma dau, dupa 3 luni de dat in fiecare wekeend o sa te dai tu cu el nu el cu tine. Daca esti dispus sa renunti la problema cu inmatricularea pentru problema cu banii iti recomand un KX, CR, YZ de 125 cc, bine inteles daca te intereseaza doar OFF ROAD fara ON ROAD. E adevarat ca nu ai acelasi cuplu ca si la un enduro dar pentru inceput, pentru invatat si pentru banii pe care ii ai, eu spun ca e bine! Succes in alegerea motocicletei si aculta de cei experimentati ! Bafta
  17. Am primit borseta, mersi mult ! Numai bine
  18. Si eu sunt incepator si am inceput cu un Kawasaki kx 125 2T la recomandarea unui prieten.La inceput imi era foarte greu de controlat se ridica prea usor intr-o roata, dar am invatat si m-am obijnuit si acuma ii o adevarata placere sa ma dau cu el si avantajul la 2T ii ca sunt mai aspre si te mai distrezi si tu putin cand derapezi. Eu iti mai zic alege un 2T 125 cu power walve si nu o sa iti para rau de alegerea facuta chiar daca la inceput iti va fi putin mai greu de invatat.
  19. Honda Cr 500 (2 timpi) Ktm 690 Rally Gas Gas (trail)
  20. Buna sunt interesat sa imi cumpar o motocicleta cu atas dar nu stiu la care se mai fabrica piese si ce sa aleg. Eu ma stiu da pe motocicleta si as vrea un atas pt drumuri de tara neimatriculabil. Va rog da-tim cateva sfaturi ce sa aleg.
  21. Poi pune tot kitul de lant nou daca schimbi schimba tot ambele pinioane si lantz nou Daca schimbi numai un pinion,cel uzat o sa iti intinda lantul si o sa ti se uzeze si pinionul nou
  22. un kit de lant pentru pentru hoinar nu ai?
  23. KYVACKA are dreptate ,orice mdifici are efecte secundare. si eu am vrut sa maresc puterea hoinarului si am vrut sa imi iau un bloc motor de honda dyo si cand iam zis la om ce vreu sa fac cu el ,omu mia zis ca arunc bani pe fereastra si daca vreu ceva mai puternic sa strag bani si sa-mi iau un enduro de 125.
×
×
  • Creează nouă...