Hell_Rider_Edy Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) Da, am decis, renunt la nostalgia uleiului si placerea stransului de suruburi la marginea drumului, vreau sa le dau si sa iau ceva mai maricel, un 4t la care sa nu mai stau sa ma umplu de ulei si sa imi fie teama sa plec undeva k poate ma lasa nush ce la ea....deci... vand un jupiter 4 si minsku... amandoua sunt functionale cu ij-u cel putin circul, are acte la zi minsk-u e cu numere noi dar nu are verificare. pastrez doar un ij,al d suflet su care sa merg asa.. la zile mari... asta e, stiu k am facut mare tam-tam cand am dat primu motor...dar 3 e prea mult.. si nu imi permit sa le tin sa rugineasca in garaj... anunturile sunt aici : /index.php?showtopic=205206 /index.php?showtopic=205215 Editat Mai 4, 2008 de Hell_Rider_Edy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 SALUT LA CE PRET DE VANZARE AR FII MINSK_u? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Mai 5, 2008 Autor Share Postat Mai 5, 2008 SALUTLA CE PRET DE VANZARE AR FII MINSK_u? minsk-u.. cu 350 euri negociabil... up.....chiar nimeni interesat ? cunostinte d-ale voastre ceva.... ok.. las minsk-u la 10 mil... up..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 acu l as cumpara minsk ul daca as avea bani si CARNET Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 inca un up.. si ultimu dealtfel....... revin...ij cu acte la zi incluziv asigurare...link p prima pagina... se da intreg sau de piese sau d acte. intreg ar fi 10 milioane fix.. eventual si cu atas. si minsk-u de mai sus lafel.. tot 10 mil...numere noi talon vechi.... am nevoie de bani sa imi inmatriculez un motor...deci.....? chiar nimeni ? S-a dat ij-ul ! a mai ramas minsk-u.... tot 10 milioane usor discutabil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate