Reverse Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 ma adresez celor cu Aprilia rs 125: care este dimensiunea carburatorului acestei motociclete si fima producatoare? din cate stiam in mare parte au dellorto. dell`orto 28mm...se pot pune pana la 34mm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Decembrie 28, 2005 Share Postat Decembrie 28, 2005 @Allien: Da-mi un PM cu mailu tau, daca vrei sa ajuti @GSK: Deci, se poate conta pe ajutorul tau la partea tehnica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 Rs-ul nou cati cai are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 rs-ul nou are 29 de cai, daca nu ma insel. dar cred ca poti afla raspunsul f f usor. sunt zeci de siteuri cu detalii despre aceasta motocicleta @MVTarts. daca observi cel mai activ sunt pe service. consider ca informatia trebuie sa circule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 taci gsk ca tu nu stii nimic nu mai da tu sfaturi la baieti sa isi strice motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 taci gsk ca tu nu stii nimic nu mai da tu sfaturi la baieti sa isi strice motoru Pe ce iti bazezi informatia in legatura cu info legate de service...personal, nu l-am urmarit, ci doar intrebat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 (editat) Kontra....frate..ai venit sa ma iei la misto pe un topic legat de 2 timpi?? vezi ca pt dieseluri sunt alte sute de topicuri... Editat Ianuarie 3, 2006 de GSK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 pana la urma faceti site sau c ? chiar ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitzy Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 Vad ca n-a mai zis nimeni nimic de site-u ala... ar fi chiar super tare cred un site numai pentru cei cu 125 dar forum... majoritatea cu 125 sunt incepatori in motoare si cred ca pe forumu asta afli ce te intereseaza si de unii cu experienta mai mare apropo... @judass_iscariot mersi frate si nu ma uita cu ce te-am rugat sa te interesezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate