kawarider Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Salutare tuturor . Nu gasesc unde este filtrul de ulei la o honda xr 600r din 92 . Ma poate ajuta cineva ? Mutumesc si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Singurul XR gasit este XR600 RF-2 - 1985-2002 -> cod OIF004 - filtru FILTREX Nu stiu in Teleorman (ca m-am luat dupa nr tau) sa-ti spun ce magazine sunt, pot doar sa-ti dau nr unui magazin din Bucuresti ce tot ce se poate sa-l aiba 021 311 42 67 - MyMotoTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawarider Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 Singurul XR gasit esteXR600 RF-2 - 1985-2002 -> cod OIF004 - filtru FILTREX Nu stiu in Teleorman (ca m-am luat dupa nr tau) sa-ti spun ce magazine sunt, pot doar sa-ti dau nr unui magazin din Bucuresti ce tot ce se poate sa-l aiba 021 311 42 67 - MyMotoTuning Multumesc pentru informatie . Alta intrebare daca se poate. Unde este amplasat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Daca e vb unde e amplasat filtrul, foloseste Save-as la urmatorul link (este manualul de service) si vezi acolo - http://www.tanga-moteurs.ro/service/data/H...vice_Manual.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawarider Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 Daca e vb unde e amplasat filtrul, foloseste Save-as la urmatorul link (este manualul de service) si vezi acolo - http://www.tanga-moteurs.ro/service/data/H...vice_Manual.zip OK multumesc sunt recunoscator . Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawarider Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate