dreamer. Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Ce stiti despre motocicletele ij jupiter 3? intrebpentru ca tocmai mi-am luat unul, dar nu stiu nik despre ele, chit sunt de fiabile, daq sunt , consum, etc.Orice sfat sau parere este binevenita, va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 is la fel ca orice alt jupiter (bine, diferente minore si unele diferente la ferestre) doar ca ziceau mosii ca sunt mai fiabile...or fi fost materialele mai bune, cine stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 sunt mai fiabile si o idee mai lente ca 4si5-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 a! ij-ul jupiter 5 solo (din fabrica) e cel mai rapid si are alt pinion (mai mare) la transmisia primara! altfel un 4 face un 5 care a fost facut pentru atas! de fapt de asta se spune ca 4 este mai putin fiabil, se tureaza cel mai tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamer. Postat Iunie 12, 2005 Autor Share Postat Iunie 12, 2005 vreau sa-i pun o aprindere pe 12 V, dar nu stiu cum.Poate cineva sa ma ajute cu o schema electrica explicita(am gasit alea de pe motorlife, dar nu se vede aproape nimic)Am alternatorul ala, si am mai luat azi si cutia cu diode,am inteles ca acea cutie, tine loc si de releu de incarcare,dar nu am o schema electrica explicita, pe cutia aia cu diode, am diferite borne, notate cu X2,X3...pana la x8,dar, nu stiu legaturile care vin la alternator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 vezi ca pentru a pune alternatorul pe motor iti trebuie o flansa de adaptare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 la electrica sunt varza asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 cam offtopic... hmmm... intreb si io ca omul prost... care din cele 2 ijuri a fost conceput (sau este mai potrivit din punctul de vedere al caracteristicilor motorului) pentru a merge cu atash? ca planeta (monocilindru) ar trebui sa aiba un cuplu mai mare, dar sa nu fie asha tare la viteza din cauza limitarii rpm-urilor ce ar cauza vibratzii "nebune". jupiterul cred ca ar rezista si la turatzii mai mari, nu? poate gasesc si io o lamurire... sperand ca n-am suparat pe nimeni, m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 planeta ca nu se chinuie si consuma mai putin in sarcina decat jupiteru'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 aha... deci cuplul e cel care conteaza [petere mai mare la turatzii mai mici] danke sergiu m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 pai cu atasul oricum nu mergi cu mai mult de 60 in mod normal! p.s. cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamer. Postat Iunie 12, 2005 Autor Share Postat Iunie 12, 2005 Am Adaptarea facuta, dar mai tre o schema explicita....am dinamul si cutia aia cu diode, dar nush cum sa le leg.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 uita-te cu atentie la schemele pe care le ai (aia de la jupiter 5 mai simplu, fara 03 in coada) si fa-o, eventual urmareste fiecare fir in parte! daca gasesc ceva mai clar iti dau de veste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Si Jupiterul si Planeta merg inhamate cu atash foarte bine si fug la fel 60-70 la drum lung incarcate (la turatie optima). Altfel poti atinge si 100 cu atashul, dar mai bine in 70. Mai naspa cu atasul la Jupiter.... Atasul e pe dreapta si tot acolo faci reglajele la platou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Planeta totusi trage mai usor decat jupiteru'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate