megamotoreta Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 este si normal sa fie atatea probleme cu unii dintre scuteristi. daca-i intreba cineva de sanatate se mai potoleau. asa,fara permis ca nu-i trebuie la scuter,fara acte, fara casca ca nu-i trebuie, fara minte multa ca nu-i trebuie,ca deeh,pe scuter.... si eu cand eram mic cadeam cu bicicleta,dar la 10 km/h, o luam prin sant,pe ulita, nu mergeam cu 70 printre masini ca mi-a luat taticul gilera.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristi Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 atunci intreaba-te de ce ma opreste politia pe mine echipat, cu nr si tot ce trebuie (mai dau si de A) si ma intreaba " da ce-s alea ? genuchiere? ti-e frica sa nu cazi?" cand altii merg cu degetu in gura si fac par par no stress cu sapca-n-cap doar ca sunt de culoare ai dreptate si e revoltator.. da nu-s chiar toti asa inconstienti nu mai plageti frtilor ;motociclisti'mai multi motociklisti au murit anul asta decat scuteristyi....capul sus si privirea dreapta ..asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaZvAnUtZu Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Nu stiu cum este in alte orase dar in Iasi este cat de cat cultura privind echipamentul de protectie, aproape toti prieteni mei au geaca casca si alte chestii , am vazut si niste cocalari dar nu-i bagati in seama si o sa fie mai bine. Anul asta in iasi sa organizat o intrunire de motociclisti la care sa zis sa vina si scuteristi pentru campanie anti-accidente asa ceva nu prea am vz in alte orase si daca va da'ti seama traim in Romania unde in alta tara nu ai sa vezi asa ceva. Asfalt uscat. PS; care din voi umbla cu motociclisti ? pentru ca eu unu umblu cu ei chiar daca am scuter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel2009 Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Acuma vorbesc ca fost scuterist,cu toate ca am doar 16 ani la fel de mult urasc si eu "colorati" pe scutere mai ales cand ii vezi : 3 ciori pe un scuter vai de mama lui care fac par par par fara numar de inmatriculare si nici unu nu are casca.Eu chiar daca dadeam o simpla tura de bloc asa de placere imi puneam casca pe cap.Ma rog .Traim in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate